Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala yönetime suç bulan var şaka mısınız birader? Adamlar 75i gözden çıkarmış 40m nakidi hazırlamış daha ne yapsınlar?
Parayı bulmak başarı ama diğer şeyler hatalı. Alternatifsiz ve muhtaç şekilde adamların kucağına düşmemeliydik, parası hazır söylemi büyük hataydı. Osimhen çok zor transfer deyip, bir kaç alternatifle aynı anda görüşerek pazarlıkta güçlü hale gelebilirdik

Higuain'den tut Koulibaly'e kadar küfür yemiş bir başkan için arkasında Koç var bu işin demek fblileri tatmin etmekten başka bir şey değil.

Eskiden neyse o, yine aynı. Köle gibi davranıyor evet, tıpkı geçen sezon olduğu gibi. Burada bile Osimhen haberlerine bir gidemedi bir yere diyorduk, son gün bize geldi.

ah keske Osimhen basindan beri ben Al hilali istiyorum deseydi

sonra biz teklif yapardik yalandan "hayir GS'yi istemiyorum" deseydi

cok rahat alirdik lan ozaman, böyle bir oyun oynamak lazimdi lanet olsun

Sana elzem olan Osi ve bir kaleci. Gerisi idare eder. Bas 75i getir. Gerekirse kaleciyi kiralarsın..
Zaten şuan takımın durumu öyle, sağbek, kaleci. Özellikle alacağın kaleci sürekli Muslera ile kıyaslanacak, kalkıp bir kaleciye 20-30 çıkmak olur fakat ya tutmazsa çok sorun olur. Ter Steigen vs birini kiralarsın satın alma opsiyonlu tutarsa alırsın, tutmazsa kaybın minimum olur. 50 milyonluk forvet alırsın ama tutmazsa o da problem yaratır misal Morata kötü forvet mi? değil ama "öğretmenim Icardi saçımı çekti" diyecek birgün yani öyle alıngan biri, işler ters gittiğinde soyunma odasındaki hareretli konuşmayı kaldıramayacakmış gibi geliyor. bek alıp alıp duruyoruz bir türlü tutmuyor, kirala onu da zaten İlkay bonservis olmadan geliyor takım geneline baktığın zaman ilk 11 zaten belli yedeklerde epey güçlenmiş oluyor bu senaryoda yani sallıyorum 4-4-2 formatı yapalım

Ter Stegen
Sağbek-Shancez-Apo-Eren
Sane--Lemina-Torriera--Barış
-------Icardi ---- Osi------

4-5-1 yaparsak T
Ter Stegen
--Sağbek-shancez-Apo-Eren
-Sane-Lemina--Torriera---Barış
--------Sara------
--------Osi----

4-4-2 senaryosunda yedekler ne oldu // Ilkay-Zaniolo-Sara-Yunus-Franky-Jakobs - Kaan
4-5-1 senaryosunda yedekler ne oldu / Ilkay-Zaniolo-Icardi-Yunus-Franky-Jakbos -Kaan

algıngan g.tlük yapmazsa Morata'da kalırsa zaten oyuna direkt az veya çok etki edecek ciddi yedek olmuş oluyor, ha ilk 11'e göre yeterli mi? çok değil ama elitlerden biri değiliz bunu kabul edelim belki bir tık daha iyisi olabilir yedekler ama bunun içinde bir sonraki sene gelecek başarı ve bütçeleme ile olur. Atıyorum 2-3 oyuncu kaybettin ama elinde pahalı olanlar kalacağı için ve ayrıca her sene 75 milyon birine basmayacağın için araya sepriştirerek iyi işler yine yaparsın.

Hersene 5-10luk adam ala ala 10 tane adam alıyoruz ve çoğu iş yapmıyor 2-3 tane düzgün al tam al, şuan ki kadro yapılanması ve Gardi ile bu şansımız var, bunu değerlendirebilirlersek çok ciddi seviyeye 3-4 seneye gelir takım ama bir yerde raydan çıkacak tren orası da kesin, devamlılık getiremiyor Türk kulüpleri maalesef.

Ek olarak forvet oyun kurucu oynayabilecek adamında var Icardi-Sane vs, Gizli forvet kanat oynayacak adam da var Zaniolo, Yunus, Barış falan

Not: Fırsat bulursan Apo'yu yedeğe çekecek bir stoper alırsın ek olarak.

Kavukcu çıkıp açıklama yapsın. Çok uğraştık ama bu meymenetsizin istekleri bitmiyordu. Transfer girişimimiz olumsuz sonuçlandı. Osimhen’e kariyerinde başarılar dileriz deyip şu konuyu bir noktalandırsın yoksa hepimiz kanser olacağız.

O Osimhen'in parası hazır diyen işbilmez yöneticimiz hemen istifa etsin hemen.

Adamlar daha ne yapsın? Kimse 75’i çıkarıp masaya koyuyoruz demedi. 40 milyon artı iki taksitle 35 milyon yapabilecekleri en iyi şey. Karşı tarafın niyeti farklı belli ki.

Bu Napoli Suudilerin 2 yılda 3x25m teklifini kabul etmemiş miydi? Sonraki satışsız bilmemnesiz. Araplardan pahalı fiyat çekiyor, sözde Osimhen Gala'yı istiyorum diyerek elimizi güçlendirmesine rağmen...
Benim düşüncem herkes birşeyler söylüyor.Zaman zaman doğru bilgilerde verse muhabirlerin hiçbirisine güven olmaz.Nedense Ben medyada çıkan tutarlardan hem daha düşük hemde daha fazla taksitli bir teklif yaptığımızı düşünüyorum.

Her ne kadar kafası kırıkta olsa sorunlu bir adamda olsa başkanları bu çıkan tutarları kabul eder diye düşünüyorum.

osi ile anlaş.

1.5 sene kadro dışı kalsın, napoli eşşek gibi maaşını ödesin.

seneye ara transfer döneminde bedavaya imzala. aradaki 2 yıllık maaş farkını osi'ye imza parası olarak ver. 29 yaşında bedava osimhen'in olsun.

transfer açıklamasında da napoli'yi itin g.tüne sok sok çıkar.

tarihe geç.

Pazarlıkta normalde sen 1 adım gidersin karşı da 1 adım sana gelir. Tok satıcı ise durduğu yerde kalır geri adım atıyorsa orda net olarak bir art niyet vardır. Napoli başkanı normal biri değil şu an en mantıklısı işi dinlenmeye bırakıp o şerefsizin aklının başına gelmesini ummak. Verdiğimiz para az uz bir para değil bize satmama uğruna 75mi çöpe atmayı göze alıyorsa da yapacak bir şey yok önümüze bakarız

Kaleci , stoper ve ilkay indir. Morata ile devam et kampa çağır. Taraftar bir moral bulsun. Fener ve bjk hamleler yapıyor biz bekliyoruz. Osimhen 1 ay daha bekle bu işlerle yaptıktan sonra olmuyor ise başka adam al. Yönetim osimhen için elinden geleni yaptı ama osimhen için diğer mevkiler beklenmez yeter.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kavukçu ve gardi aynen çalışmaya devam.

Hakani çöz,
Kaleciyi çöz
Genç forvet getir,
Sağ bek ve sol stoper getir

Hepsi zaten 50 60 tutar, osi olsa da cl de bişi yapmayacağız olmasa da. Cepte para da kalacak
Osimheni Cl sampiyonu olmak için degil ligin dengesini bozmak ve her sene şampiyonluga 1 -0 önde baslamak için istiyoruz ahb

osi ile anlaş.

1.5 sene kadro dışı kalsın, napoli eşşek gibi maaşını ödesin.

seneye ara transfer döneminde bedavaya imzala. aradaki maaş farkını imza parası olarak ver. 29 yaşında bedava osimhen'in olsun.

transfer açıklamasında da napoli'yi itin g.tüne sok sok çıkar.

tarihe geç.
besiktas 1 sene samp olsun

ben izin verıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt