- 3 Temmuz 2012
- 138.490
- 87.217
- 5.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Parayı bulmak başarı ama diğer şeyler hatalı. Alternatifsiz ve muhtaç şekilde adamların kucağına düşmemeliydik, parası hazır söylemi büyük hataydı. Osimhen çok zor transfer deyip, bir kaç alternatifle aynı anda görüşerek pazarlıkta güçlü hale gelebilirdikHala yönetime suç bulan var şaka mısınız birader? Adamlar 75i gözden çıkarmış 40m nakidi hazırlamış daha ne yapsınlar?
Zaten şuan takımın durumu öyle, sağbek, kaleci. Özellikle alacağın kaleci sürekli Muslera ile kıyaslanacak, kalkıp bir kaleciye 20-30 çıkmak olur fakat ya tutmazsa çok sorun olur. Ter Steigen vs birini kiralarsın satın alma opsiyonlu tutarsa alırsın, tutmazsa kaybın minimum olur. 50 milyonluk forvet alırsın ama tutmazsa o da problem yaratır misal Morata kötü forvet mi? değil ama "öğretmenim Icardi saçımı çekti" diyecek birgün yani öyle alıngan biri, işler ters gittiğinde soyunma odasındaki hareretli konuşmayı kaldıramayacakmış gibi geliyor. bek alıp alıp duruyoruz bir türlü tutmuyor, kirala onu da zaten İlkay bonservis olmadan geliyor takım geneline baktığın zaman ilk 11 zaten belli yedeklerde epey güçlenmiş oluyor bu senaryoda yani sallıyorum 4-4-2 formatı yapalımSana elzem olan Osi ve bir kaleci. Gerisi idare eder. Bas 75i getir. Gerekirse kaleciyi kiralarsın..
O Osimhen'in parası hazır diyen işbilmez yöneticimiz hemen istifa etsin hemen.
Benim düşüncem herkes birşeyler söylüyor.Zaman zaman doğru bilgilerde verse muhabirlerin hiçbirisine güven olmaz.Nedense Ben medyada çıkan tutarlardan hem daha düşük hemde daha fazla taksitli bir teklif yaptığımızı düşünüyorum.Bu Napoli Suudilerin 2 yılda 3x25m teklifini kabul etmemiş miydi? Sonraki satışsız bilmemnesiz. Araplardan pahalı fiyat çekiyor, sözde Osimhen Gala'yı istiyorum diyerek elimizi güçlendirmesine rağmen...
İkisi de gelmeli. İkisinin rolleri de birbirinden farklı. Lider ozelikli ve kaliteli türk oyunculara ihtiyacımız var.bence osi olursa Ilkay gelir
osi olmazsa hakan gelir
sonraki satıştan 50% istedikleri haberi gerçek mi
Anasının şeyi şimdi çok pis küfürler edeceğimsonraki satıştan 50% istedikleri haberi gerçek mi
Ederini veriyorsun futbolcuya nefreti var diye yokuşa sürüyor. Mobing yapıyor herifAdam satmıyor ki, Osi orda kalmıyor. Sıkıntı bu zaten..
Osimheni Cl sampiyonu olmak için degil ligin dengesini bozmak ve her sene şampiyonluga 1 -0 önde baslamak için istiyoruz ahbKavukçu ve gardi aynen çalışmaya devam.
Hakani çöz,
Kaleciyi çöz
Genç forvet getir,
Sağ bek ve sol stoper getir
Hepsi zaten 50 60 tutar, osi olsa da cl de bişi yapmayacağız olmasa da. Cepte para da kalacak
besiktas 1 sene samp olsunosi ile anlaş.
1.5 sene kadro dışı kalsın, napoli eşşek gibi maaşını ödesin.
seneye ara transfer döneminde bedavaya imzala. aradaki maaş farkını imza parası olarak ver. 29 yaşında bedava osimhen'in olsun.
transfer açıklamasında da napoli'yi itin g.tüne sok sok çıkar.
tarihe geç.
Zannetmiyorum o delinin geçmişteki vukaatlarına bakılacak olursa ne yapıp eder Osimhen’i bezdirir. Bir şekilde araplara gönderir.Bugün osimheni almaktan vazgeçtik desek , 2 hafta sonra Napoli zilimize basar gelin arayı bulalım diye.