Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.489
- 58.735
- 3.383
Herhangi bir şeyi anlamıyorTaksitle oldugunda 15'inden once de 100 talep edebiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrrr. Sunu anlayiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herhangi bir şeyi anlamıyorTaksitle oldugunda 15'inden once de 100 talep edebiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrrr. Sunu anlayiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn
Yakında osimhenin maasindanda pay isteyecek moruk. Kalksinlar masadan adam dalga geçiyor bizle. Bence asıl sorunu osimhenlede neyseadamın aklına bunu düşürme
mesajını revize et
Anladığım Arapların teklifi 37.5+37.5(2026'da) bizim teklif 40+17.5 seneye+17.5 seneye. Yani bu haber gerçekse tek sorun bizim 17.5'u 2026'da değil 2027'de olması.Araplar 2 taksitte vermiyo muydu zaten?
Koç rica etmiştir kankasıPsg niye alsin osimheni o tip forvetlemi cli kazandilar? Yine servis edilen bi haber.
Bizimkiler transfer yapmayı bilmiyor bunu kabul edelim.Hala anlaşma zemini gormeseler kalkarlardi çoktan bence en azından kendimi böyle avutuyorum ama sonra aklıma zalewski ve doue rezillikleri geliyor
Aksini mi dedim. Ancak 75 sözleşmede yazıyorsa 100 demenin anlamı yok, yani mantık hatası olur. Yoksa ister.Taksitle oldugunda 15'inden once de 100 talep edebiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrrr. Sunu anlayiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn
Caferim bu iş nasıl biterHerhangi bir şeyi anlamıyor
Seni ilk defa boyle sinirlenmiş gördüm rtaşTaksitle oldugunda 15'inden once de 100 talep edebiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrrr. Sunu anlayiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn

Bu Koç neymiş yavKoç rica etmiştir kankası
Olay yalnızca bu ise çözülmeyecek bir şey değil gibi.Anladığım Arapların teklifi 37.5+37.5(2026'da) bizim teklif 40+17.5 seneye+17.5 seneye. Yani bu haber gerçekse tek sorun bizim 17.5'u 2026'da değil 2027'de olması.
Reis bir yolu bulunur.. Türkiye’de herşeye bir yol buluyorlar..Nakit akışı noktasında düşünürsek banka kredisi de çekemeyeceğin için mümkün görmüyorum cash 75 toplamayı.
Gsnin 1 hafta içinde bitmeyen transferleri son durum. Allah kabul etsin
Aksini mi dedim. Ancak 75 sözleşmede yazıyorsa 100 demenin anlamı yok, yani mantık hatası olur. Yoksa ister.