Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.258
- 40.001
- 3.413
Higuan adamdir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayırlısı diyelim bana geri adım atınca yumuşayacaklar gibi geliyor. Masada rakip yok çünkü baktığımızda.Reis bir yolu bulunur.. Türkiye’de herşeye bir yol buluyorlar..
Beni Abdullah Asur Bey, Adnan Korkut Bey ve Nurullah Fethi Bey olumsuzluklariyla sinirlendiriyorlar. Ama sakin kalmaya calisacagim, degmez.Seni ilk defa boyle sinirlenmiş gördüm rtaş![]()
Sorloth Turkiye'de oynamak istemiyor.Daha 29 yaşında 4 sene işinizi görur. Diğer bölgeleri sağlamlaştıralim bari. Osimheni bende istiyorum da bu bunakla ugrasamayiz zamanimizi caliyor
Osi ve bizim biraz kararlı durup teklifimiz bu ok diyosanız ok yoksa yallah dediğimiz senaryoda bence olumlu olur ama biraz beklememiz lazımCaferim bu iş nasıl biter
Laurentis senin ben geçmişini zikim
Oaimhen konusunda eleştirmektense kaleci konusunda eleştirilsin yönetim yada yangın yapmak isteyenler kaleci için yapsın.Sallanacak şey var sallanmayacak şey var
Her şey siyah ya da beyaz olamaz oyuncu hoca yönetim hepsi için geçerli
Saçma sapan sebeplerden eleştirmek için eleştirmeye gerek yok
Gs yönetimi en başta bu adamla biz ilgilenemeyiz boyumuzu aşar dese kimse bir şey diyemezdi
Tek hata 75lik teklifi 70e düşürmek olabilir o da ertesi gün çözülmüştü zaten
herif sinemaciymis. nuri bilge ceylan'i devreye sokabiliriz.şu herife nazı geçecek doğru bir aracı yok mu yaw? frank pentangeli'nin abisi gibi duruşmaya getirelim ve bir bakışıyla işi çözsün? :d
Admirim bizde nefes bittiBurdan dönüş yok bu iş bitecek
Rtaş sen yapma bari bir tane Türk herifin teki istiyor diye topçunun tekine kim niye 75 milyon + 17 falan baglasinlar yaKoç rica etmiştir kankası
Mantik hatasi yok. Pesin 75, taksitle istiyorsan 90 dersin falan.Aksini mi dedim. Ancak 75 sözleşmede yazıyorsa 100 demenin anlamı yok, yani mantık hatası olur. Yoksa ister.
kulüp binasının kapısı açılır ve çalı yumağı sessizce ortamdan yuvarlanıp geçer...herif sinemaciymis. nuri bilge ceylan'i devreye sokabiliriz.
adamlar elinden gelenin en iyisi yapıyor öncelikle nasıl en az zararla bu transferi bitiririz diye uğraştılar ama karşılarında laf anlamayan birinin olduğunu nerden bileceklerşu süreçde kavukcu ve gardiye giydirenler önünden yesin