Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ulan çok fena küfür edeceğim zor tutuyorum kendimi

ırkçı şerefsiz şu yaptığını bi tane alman topçuya yapabilir miydi acaba

Daha 29 yaşında 4 sene işinizi görur. Diğer bölgeleri sağlamlaştıralim bari. Osimheni bende istiyorum da bu bunakla ugrasamayiz zamanimizi caliyor
Sorloth Turkiye'de oynamak istemiyor.
Atletico satmayi dusunmuyor, en az 40 milyon isterler.
Osimhen Sorloth'dan 3 kat daha iyi bir oyuncu ve 3 yas daha genc.

Sallanacak şey var sallanmayacak şey var

Her şey siyah ya da beyaz olamaz oyuncu hoca yönetim hepsi için geçerli

Saçma sapan sebeplerden eleştirmek için eleştirmeye gerek yok

Gs yönetimi en başta bu adamla biz ilgilenemeyiz boyumuzu aşar dese kimse bir şey diyemezdi

Tek hata 75lik teklifi 70e düşürmek olabilir o da ertesi gün çözülmüştü zaten
Oaimhen konusunda eleştirmektense kaleci konusunda eleştirilsin yönetim yada yangın yapmak isteyenler kaleci için yapsın.

Ben sunu anlamadim. Futbolcu bizi istiyor, biz de onu. Para olarak da iyi noktadayiz. Biz onlari koseye sikistirmamiz gerekirken onlar yapiyor. Ben bunu halen anlamadim

Şu onun bunun çocuğunun nazını çekiyoruz kaç gündür.

Alsın futbolcusunu münasip bir yerine soksun.

Kadroda dusunmedigin bir oyuncuya yapilan 40 peşin +17.5+17.5i anasını seven hic bir insan evladi reddetmezdi herhalde. Karşında city, chelsea falan olur biraz sınırları zorlarsin da karşındaki orta seviye ekibin iyi niyetli insanlarını bu kadar ugrastirip rencide etmek direkt şerefsizoglu şerefsizlik.

Yönetim acilen resmi siteden Osimhen transferi için Napoli ile anlaşamadıklarını ve masadan kalktıklarını açıklamalı.

Osimhen için başka planın yokmuşçasına bu kadar iştahlı olduğunu belli edersen daha çoookk oyuncak eder seni De Laurentis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt