Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burhancan : bana teminat hazır , ayrıca gs'nin teminata mı ihtiyacı var kasada 120 milyon para var dediler
Kasada 120 milyon olsaydi bugun cash 75'i Banka hesabini aktarmiş almistik muhattap bile olmadan. Paralel evrende bir gs varda evrenler arasi gelirken paranin miktari azaliyorsa bilemem tabi :asd:

Öyle gibi gözüküyor heis evet gerçi biz de Saneyi alaraktan mühim bi adım attık evet
Abi Osinin bize ne vereceği çok net belli, Sane tartışmaya açık bir oyuncu zaten değil ama Zaniolo da değildi, bir görmek lazım. Osi burada garanti ata oynamak gibi bir şey. Bu sebeple herkes gibi gelsin istiyorum

başımın içinde filler tepişiyor bari içimizi ferahlatacak bi ilkay transferini açıklayın

Kasada 120 milyon olsaydi bugun cash 75'i Banka hesabini aktarmiş almistik muhattap bile olmadan. Paralel evrende bir gs varda evrenler arasi gelirken paranin miktari azaliyorsa bilemem tabi :asd:
Cash vermenin sıkıntısı limit. Yoksa 4-5 tane gs li iş adamından toplar parayı onlara taksitlendirirdik

Napoli başkanıyla çok uğraşmamak lazım adam sonuçta vermiyorum demedi şimdilik süründürüyor ama kesin bir yanıtı yok.

Puşt işte ama bu konuda GS'li hukukçular ne yapsın?
Bu sansürleniyor
1000036267.webp

puşt nasil sansürlenmedi yav :asd:

Napoli mafyanın kara paranın döndüğü bir şehir bu deli herif 2 yıl once 2,5 milyar euroyu reddedmiş manyağın biri..

Türkiye'de yaşlı ev sahipleri olur ya, hem para verirsin hem de nazını çekersin, evinde beleşe oturuyormuşsun gibi davranır falan. Napolinin hıyar başkanı tam yaşlı 7-8 daire sahibi Türk ev sahibi vibeı veriyor

Hiç mi büyük satış süreçlerinde bulunmadı yöneticilerimiz

Sürecin buraya doğru gittiği çoktan belliydi. Banka garantili €40m + €17.5m + €17.5m teklifi yapmamız bile hataydı. Başından beri çok kirli bir süreç yöneten bir ekiple pazarlık ediyoruz, sıfır iyi niyet gösteriyorlar

En başından beri, İtalyan medyasına Osimhen Araplara gidiyor tekliflerini kabul etti haberini yaptırdıklarından beri bizi domaltma gayretindeler

Biz ise hiçbir yanlış yapmadık kendilerine ve ne kadar saçma ve alçakça olursa olsun taleplerine karşılık verdik. Normalde pazarlıkta hmm tamam mı diyosunuz o zaman şunu da istiyoruz diyen adamın yüzüne tükürülür ama bunu yapmadık

Onlar da gelinen noktada sürekli bu terbiyesiz davranışın ödülle karşılandığını gördükleri için devam ediyorlar. Güvendikleri sigorta da Osimhen'in yılıp Araplara evet diyecek olması

Şu dakikadan sonra Napoli ile pazarlık yapılmamalı. Osimhen'e süreç detaylarıyla aktarılıp Arapları reddetmeye devam ederse eninde sonunda alacağımız söylenmeli, buna ikna edilmeli. Buna ikna olmuyorsa, bize güven vermiyorsa süreci sonlandırıp Osimhensizliği planlamaya başlayalım. Yalnız ben Osimhen'e güveniyorum, bence bizi minimum 1-1.5 ay daha bekleyecektir, Araplar da o kadar süre Osimhen'i beklemez

Şu anki 40 + 17.5 + 17.5 teklifi bile geri çekmeliyiz bence

Bundan sonra pazarlık süreci yönetilecekse başka yöneticiler tarafından yapılmalı, hatta bence bizzat Dursun Özbek devreye gitmeli. Napoli bir iki haftaya naptık lan biz diyip bizi arayacaktır. Dursun Özbek kısa bir toplantı düzenleyip vay be 40 + 17.5 + 17.5 teklif etmişler öyle mi, çok iyi teklifmiş keşke kabul etseydiniz, teklifimiz yarısı nakit €50m, maalesef ekonomik durumumuz artık ancak bu kadarına yetiyor, detayları görüşmek isterseniz bir tarih ayarlayalım diyip noktayı koymalı

Son 50m mevzusu biraz abartı ama yani gerçekten bu tarz bir şey olmalı. Normalde Dursun'un gitmesi lazım ama onun pazarlık kabiliyetine hiç güvenmediğim için bir seferlik Erden veya benzer becerikli birini özel yetkiyle göndersin...

Al Hilal tam kaç ve hangi şartlarda (taksit vs) teklif etmiş Gardi mardi ve diğer istihbarat güçleriyle onu öğrenmek lazım bir de... Pazarlığı yapmaya gidecek özel yetkili kişinin onu mihenk taşı yaparak bir teklif sunması lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt