Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.188
- 36.676
- 3.798
Puşt işte ama bu konuda GS'li hukukçular ne yapsın?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kasada 120 milyon olsaydi bugun cash 75'i Banka hesabini aktarmiş almistik muhattap bile olmadan. Paralel evrende bir gs varda evrenler arasi gelirken paranin miktari azaliyorsa bilemem tabiBurhancan : bana teminat hazır , ayrıca gs'nin teminata mı ihtiyacı var kasada 120 milyon para var dediler

Abi Osinin bize ne vereceği çok net belli, Sane tartışmaya açık bir oyuncu zaten değil ama Zaniolo da değildi, bir görmek lazım. Osi burada garanti ata oynamak gibi bir şey. Bu sebeple herkes gibi gelsin istiyorumÖyle gibi gözüküyor heis evet gerçi biz de Saneyi alaraktan mühim bi adım attık evet
Cash vermenin sıkıntısı limit. Yoksa 4-5 tane gs li iş adamından toplar parayı onlara taksitlendirirdikKasada 120 milyon olsaydi bugun cash 75'i Banka hesabini aktarmiş almistik muhattap bile olmadan. Paralel evrende bir gs varda evrenler arasi gelirken paranin miktari azaliyorsa bilemem tabi![]()
Keşke kimin dediğini söylese diyen yada Burhan artık kimse her türlü yalandır bu. 120 milyon dolar kasada olma ihtimali yok bence. TL ise olabilirDirek bana böyle dediler dedi. Artık burhan mı bizim yönetim mi sallıyor bilmiyorum
Bu sansürleniyorPuşt işte ama bu konuda GS'li hukukçular ne yapsın?

Yalnız bu serkan laurentis süründürür diyordu haklı çıktı, berk göl kamili 60 milyona 2-3 güne biter diyordu geçen haftahahaha
serkan akkoyun çok mu seviyormuş galatasaray'ını? :d
Duran ve gentli sol beki almadılar mı sadece bunlar mı net transFb nin bu seneki transferleri önceki senelerden farklı daha net isimler ile ilerliyorlar. Ha bu arada Osili senaryoda Messi de gelse sorun yok ama Osi olmazsa bokoto yemişişko.
Burhan bıktırdı artık birader. Yıldım gerçekten.Keşke kimin dediğini söylese diyen yada Burhan artık kimse her türlü yalandır bu. 120 milyon dolar kasada olma ihtimali yok bence. TL ise olabilir
Hiç mi büyük satış süreçlerinde bulunmadı yöneticilerimiz
Sürecin buraya doğru gittiği çoktan belliydi. Banka garantili €40m + €17.5m + €17.5m teklifi yapmamız bile hataydı. Başından beri çok kirli bir süreç yöneten bir ekiple pazarlık ediyoruz, sıfır iyi niyet gösteriyorlar
En başından beri, İtalyan medyasına Osimhen Araplara gidiyor tekliflerini kabul etti haberini yaptırdıklarından beri bizi domaltma gayretindeler
Biz ise hiçbir yanlış yapmadık kendilerine ve ne kadar saçma ve alçakça olursa olsun taleplerine karşılık verdik. Normalde pazarlıkta hmm tamam mı diyosunuz o zaman şunu da istiyoruz diyen adamın yüzüne tükürülür ama bunu yapmadık
Onlar da gelinen noktada sürekli bu terbiyesiz davranışın ödülle karşılandığını gördükleri için devam ediyorlar. Güvendikleri sigorta da Osimhen'in yılıp Araplara evet diyecek olması
Şu dakikadan sonra Napoli ile pazarlık yapılmamalı. Osimhen'e süreç detaylarıyla aktarılıp Arapları reddetmeye devam ederse eninde sonunda alacağımız söylenmeli, buna ikna edilmeli. Buna ikna olmuyorsa, bize güven vermiyorsa süreci sonlandırıp Osimhensizliği planlamaya başlayalım. Yalnız ben Osimhen'e güveniyorum, bence bizi minimum 1-1.5 ay daha bekleyecektir, Araplar da o kadar süre Osimhen'i beklemez
Şu anki 40 + 17.5 + 17.5 teklifi bile geri çekmeliyiz bence
Bundan sonra pazarlık süreci yönetilecekse başka yöneticiler tarafından yapılmalı, hatta bence bizzat Dursun Özbek devreye gitmeli. Napoli bir iki haftaya naptık lan biz diyip bizi arayacaktır. Dursun Özbek kısa bir toplantı düzenleyip vay be 40 + 17.5 + 17.5 teklif etmişler öyle mi, çok iyi teklifmiş keşke kabul etseydiniz, teklifimiz yarısı nakit €50m, maalesef ekonomik durumumuz artık ancak bu kadarına yetiyor, detayları görüşmek isterseniz bir tarih ayarlayalım diyip noktayı koymalı
Duran trans mı bilmiyorum Caferinim ama ligde iş yapar, Asensio bakalım olacak mı, o da baya iş yaparDuran ve gentli sol beki almadılar mı sadece bunlar mı net trans
2si de sual işareti