Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.692
- 76.833
- 4.218
Aziz'im diğer şeyler yormuyor da şu namussuz Napoli başkanı yoruyor.Geç geldin umudum, yorulmadın dimi![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aziz'im diğer şeyler yormuyor da şu namussuz Napoli başkanı yoruyor.Geç geldin umudum, yorulmadın dimi![]()
son teklifi masaya koyup şu işi bir salsak, diğer eksiklerimize yönelsek, taraftar da rahatlayacak, napoli tarafı da eninde sonunda kabul edecek de...Napoli'nin amacı Galatasaray'ın teklifini kullanarak Galatasaray'a teklif arttırmak ve transferde ortalığı kızıştırmak
Sanki kendimizle yarışıyoruz bu transferde oyuncu çoktan evet demiş tek gerçek rakibe de günde üç defa küfrediyor
Fakat Napoli'nin bu malca taktiği buraya kadar da tuttu gel de çıldırma
Kardeşim sen winner okan buruğun fenere şampiyonluk vereceğini mi sanıyorsun. Adam muğdat çelikle ziraat aldı fbnin elinde
italya içiyse iyi kaynak o da.Özellikle Milan içinMoretto, Marzio, Fabrizio önemli kaynakkar iken Pedulla'dan çok emin değilim onun hikaye yazdığı da oluyor çünkü
Yenilirsek ne olacak.
Olması gerekenhem osimhen hem hakan hem ilkay gelecek gibi
Nasil attin renkdas
Hiç iyi görmüyorum seniSON DAKİKA: OSİMHEN transferi olumsuz olması sebebiyle GALATASARAY kapatılma kararı aldı.
![]()
Bizim taraftarda biraz fazla kibir oluştu. Bu kafayla bu sezonu 3. 4. bitirirsek şaşırmam.Belli olmaz ifb armut toplamıyor neticede
Maignan gelecek bence de, Morata da Como vs bişiler de alışverişin bir parçası olacak gibi Umudum Speedy Gonzalez imOlması gereken
Üstüne sağ bek Boey, stoper Lucimi, kale Maignan.