Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.898
- 10.169
- 2.168
Oralım bende detay istedim ama sır gibi saklıyor, nasıl gevşedi acaba, senin bir fikrin var mı ?Nasil attin renkdas
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oralım bende detay istedim ama sır gibi saklıyor, nasıl gevşedi acaba, senin bir fikrin var mı ?Nasil attin renkdas
Yerinde bir eleştiri ama şunu da not düşmek lazımo bile hata değil ya
garanti isteyince o teminatın maliyetini paylaşalım denebilir pazarlık bu sonuçta
bence hata ocaktan beri çok istekli ve hazır görünmek
taraftarı da baskıya itti bu
oysa sürekli alternatif oyuncu haberi pompalanmalıydı
sponsor değil arkadaş planlama böyle Osimhen olmaz büyük maliyette forvet alınmayacak,tüm transferler toplam 40m falan harcanacakBuna da çok inanmıyorum. Kim bu sponsorlar ve ne zaman sponsor oldular? Bence parayı küllüm kulüp ödeyecek. Sponsor Florya arazisi dolayısıyla Nivak olur o da sponsor sayılmaz zaten görünen bu. Çıkarlar açıklama yaparlar o zaman iş değişir.
Yeni sporcumuzu tanıyalım
Eger Marzio ve Fabrizio kolpalarsa, Turk muhabirlerinin ne oldugunu anlatacak bir kelime yok herhalde.pedulla,moretto,marzio,fabrizio kolpa bunlar paralı haber yapıyorlar=ben polyannacalık yapmak istiyorum sadece inanmak istediğime inanıp gerçeği reddetmek istiyorum
maalesef durum böyle oluyor
sponsor değil arkadaş planlama böyle Osimhen olmaz büyük maliyette forvet alınmayacak,tüm transferler toplam 40m falan harcanacak
öyle olmayacak Osimhen başka yere gitmediği sürece transferin sonuna kadar Osimhen'i bekleyeceğiz her şekilde iddiaya girerimBence şu noktadan sonra Osimhen olmazsa korkunç paralar harcanacak yoksası yok bu işin. Benim isteğim arzum değil olacak olan bu. 40 yılımı verdim bu işe.
SON DAKİKA: OSİMHEN transferi olumsuz olması sebebiyle GALATASARAY kapatılma kararı aldı.
![]()
Aynen öyle hele napoliyle sampiyon oldugu dönemki hali direkt 100 plus topcu.cocuk bizim icin yanarken alamiyoruz kahrolucam ya.bence de öyle
osinin sol taşağı etmeyecek heriflere 50 60 fiyat çekiyolar. 75 sudan ucuz şu ortamda aslında
Geç geldin umudum, yorulmadın dimiDışarı çıktım, geldim.
Kardeşim sen winner okan buruğun fenere şampiyonluk vereceğini mi sanıyorsun. Adam muğdat çelikle ziraat aldı fbnin elindeÇok komik ali knight İfb şamp olduğunda da böyle gülersin artık![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moretto, Marzio, Fabrizio önemli kaynakkar iken Pedulla'dan çok emin değilim onun hikaye yazdığı da oluyor çünküpedulla,moretto,marzio,fabrizio kolpa bunlar paralı haber yapıyorlar=ben polyannacalık yapmak istiyorum sadece inanmak istediğime inanıp gerçeği reddetmek istiyorum
maalesef durum böyle oluyor