Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o bile hata değil ya

garanti isteyince o teminatın maliyetini paylaşalım denebilir pazarlık bu sonuçta

bence hata ocaktan beri çok istekli ve hazır görünmek

taraftarı da baskıya itti bu

oysa sürekli alternatif oyuncu haberi pompalanmalıydı
Yerinde bir eleştiri ama şunu da not düşmek lazım

İlla bir hatamız var gibi bakmaya gerek yok süreç negatif diye

Yani biz bu kadar istekli görünmesek de Napoli böyle davranabilirdi. İki sene €40m maaş ödeyip sıfır fayda almaya gerçekten okey olabilirler

Rasyonel hareket etmiyor olabilirler

Buna da çok inanmıyorum. Kim bu sponsorlar ve ne zaman sponsor oldular? Bence parayı küllüm kulüp ödeyecek. Sponsor Florya arazisi dolayısıyla Nivak olur o da sponsor sayılmaz zaten görünen bu. Çıkarlar açıklama yaparlar o zaman iş değişir.
sponsor değil arkadaş planlama böyle Osimhen olmaz büyük maliyette forvet alınmayacak,tüm transferler toplam 40m falan harcanacak

Eger osimhen bize transfer olma konusunda gercekten kararliysa agustos ayinin sonuna kadar beklesin

Avrupa da brut hic kimse o paralari vermez

Napoli de maasindan kurtulmak isteyecektir transfer döneminde

Transferin acelesi yok dönemin sonuna kadar bekleriz havasi olusturmak bizim lehimize olur

Napoliye 40m u madeni paralarla kamyonlarla gönderelim. 1 hafta sayıp dursunlar

pedulla,moretto,marzio,fabrizio kolpa bunlar paralı haber yapıyorlar=ben polyannacalık yapmak istiyorum sadece inanmak istediğime inanıp gerçeği reddetmek istiyorum

maalesef durum böyle oluyor
Eger Marzio ve Fabrizio kolpalarsa, Turk muhabirlerinin ne oldugunu anlatacak bir kelime yok herhalde.

sponsor değil arkadaş planlama böyle Osimhen olmaz büyük maliyette forvet alınmayacak,tüm transferler toplam 40m falan harcanacak

Bence şu noktadan sonra Osimhen olmazsa korkunç paralar harcanacak yoksası yok bu işin. Benim isteğim arzum değil olacak olan bu. 40 yılımı verdim bu işe.

IMG_2727.webp

.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bence şu noktadan sonra Osimhen olmazsa korkunç paralar harcanacak yoksası yok bu işin. Benim isteğim arzum değil olacak olan bu. 40 yılımı verdim bu işe.
öyle olmayacak Osimhen başka yere gitmediği sürece transferin sonuna kadar Osimhen'i bekleyeceğiz her şekilde iddiaya girerim

Napoli'nin amacı Galatasaray'ın teklifini kullanarak Galatasaray'a teklif arttırmak ve transferde ortalığı kızıştırmak

Sanki kendimizle yarışıyoruz bu transferde oyuncu çoktan evet demiş tek gerçek rakibe de günde üç defa küfrediyor

Fakat Napoli'nin bu malca taktiği buraya kadar da tuttu gel de çıldırma

pedulla,moretto,marzio,fabrizio kolpa bunlar paralı haber yapıyorlar=ben polyannacalık yapmak istiyorum sadece inanmak istediğime inanıp gerçeği reddetmek istiyorum

maalesef durum böyle oluyor
Moretto, Marzio, Fabrizio önemli kaynakkar iken Pedulla'dan çok emin değilim onun hikaye yazdığı da oluyor çünkü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt