Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.700
- 66.790
- 5.003
Burhancan yarım saat sonra alfredo pedulla'yı bağlayacakmış yayına
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2025-2026 Nikola Zanyola sezonuna kendini hazırla AzizimZaniolo nun forvet başladığı Karagümrük maçını hatırlıyorum. İlk yarı forvet başladı. O kadar top ezmişti ki 45 dakika da olmayacağını hepimiz anlamıştık.
ohaaa kadroya bakSörloth
Yunus Sara Sane
Bsssouma Torreira
Eren Lucimi Davinson Ferdi
Tzolakis
Vay babayin
Yazdiginiz oyuncular Galatasaray yonetimini asar; bu yonetiminin transferdeki kapasitesi asagidaki oyuncular gibi.Osimhen alternatifi olacak isimler
Darwin Nunez
Kolo Muani
Benjamin Sesko
Vlahovic
Sörloth
Hepsiyle bu geceden itibaren iletişime geçilmeli, kuluplerine ilgi kağıdı gitmeli
çabukkkkk
Oyuncu iyi yeni aldılar feyenorddan. Devre arası. Kaliteli topçuSantiago Gimenez nasıl oyuncu? Milan'ı biraz zorlasan aldıkları paranın bi tık altına bırakırlar gibi. En kötü €25m + €5m'ye bitebilecek bi herif, maaşı da €2.5m netmiş yüzde yüz zam yapar getiririz tosuncuğu
+Sane bedavaYazdiginiz oyuncular Galatasaray yonetimini asar; bu yonetiminin transferdeki kapasitesi asagidaki oyuncular gibi.
1) Sara 18M Euro
2) Jelert 9M Euro
3) Jakobs 8M Euro
4) Cuesta 8M Euro
5) Frankowski 7M Euro
6) Sallai 6M Euro
7) Kutucu 6M Euro
Milanlılar acayip sallıyor herife. Allegri de beğenmiyor, harıl harıl santrfor arıyolar zaten bi yandanOyuncu iyi yeni aldılar feyenorddan. Devre arası. Kaliteli topçu
Baba çok isterim, haksız çıkayım ama maalesef güven olmaz Zaniolo ya2025-2026 Nikola Zanyola sezonuna kendini hazırla Azizim![]()
Malesef doğruYazdiginiz oyuncular Galatasaray yonetimini asar; bu yonetiminin transferdeki kapasitesi asagidaki oyuncular gibi.
1) Sara 18M Euro
2) Jelert 9M Euro
3) Jakobs 8M Euro
4) Cuesta 8M Euro
5) Frankowski 7M Euro
6) Sallai 6M Euro
7) Kutucu 6M Euro
Umudum nasıl yaptın o işi, anladığım kadarıyla gevşemişsin bayaNeyse siniri stres attıp sakinleşip geldim o Osimhen bura gelecek.