Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu paralar Osimhen'e özel Osimhen olmazsa harcayacağımız forvet dahil max 40m olacak ona göre hesap kitap yapın forvet profesörleri

1752521051516.webp

pedulla,moretto,marzio,fabrizio kolpa bunlar paralı haber yapıyorlar=ben polyannacalık yapmak istiyorum sadece inanmak istediğime inanıp gerçeği reddetmek istiyorum

maalesef durum böyle oluyor

75m bizim icin inanilmaz bir para olsa da osi icin ucuz bile bence.Avrupadan osiye yanaşmamalarinin bir sebebide irkci hiyarlar olmasi.Nijerya yanina bide fransa pasaportu olsa coktan 100+ ya almislardi.En acisi da alamazsak elde kalan paranin hiç olacagi gercegi.75 bize cok ama acayip bi adami bizi bu kadar isterken alamiyo oluşumuz tarihi bir kirilma yaratacak.

bu paralar Osimhen'e özel Osimhen olmazsa harcayacağımız forvet dahil max 40m olacak ona göre hesap kitap yapın forvet profesörleri

Buna da çok inanmıyorum. Kim bu sponsorlar ve ne zaman sponsor oldular? Bence parayı küllüm kulüp ödeyecek. Sponsor Florya arazisi dolayısıyla Nivak olur o da sponsor sayılmaz zaten görünen bu. Çıkarlar açıklama yaparlar o zaman iş değişir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt