Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.363
- 13.651
- 1.998
Kümüle gidiyorum, kopyalamak kolay olsun diyeniye baştan başlıyorsun ki 2. mesaja sadece yeni isimleri eklesene
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kümüle gidiyorum, kopyalamak kolay olsun diyeniye baştan başlıyorsun ki 2. mesaja sadece yeni isimleri eklesene
Barışı satarlarsa Garnacho çok isterimManu ya hojlund+garnacho için 75 milyon Euro versek kabul etmeme şansları yok
Manu ya hojlund+garnacho için 75 milyon Euro versek kabul etmeme şansları yok
60 da ederler, talip yok çünkğManu ya hojlund+garnacho için 75 milyon Euro versek kabul etmeme şansları yok
Gökhan Dinç'i dinlersem keyfim kaçar. Yine ne kadar olumsuzluk varsa yağdırır. Üstüne "vazgeçin abi şart mı osimhen?" Diye ekler, tansiyonum yükselir. Hiç gerek yok.dogru haber icin gökhan dinci bekleyelim
etmezler o kadar
hojlund 20den fazla etmez
garnacho 30 eder ama
Nasil attin renkdasNeyse siniri stres attıp sakinleşip geldim o Osimhen bura gelecek.
Targutayım sen bu hızla gidersen 2027 sezonuna anca alırız. Osi bu sene şartUlan hani osimhen okey derse herşey hazırdı, yatırın şu kerkenezlerin hesabına derhal 75 milyonu ve alın Osimheni, yoksa ben gideceğim almaya
![]()
bu paralar Osimhen'e özel Osimhen olmazsa harcayacağımız forvet dahil max 40m olacak ona göre hesap kitap yapın forvet profesörleri
75m bizim icin inanilmaz bir para olsa da osi icin ucuz bile bence.
Dışarı çıktım, geldim.Nasil attin renkdas
Boşuna benzetmemişim burhan gibi diye Iki kolpaci birbirini bulmuşBurhancan yarım saat sonra alfredo pedulla'yı bağlayacakmış yayına
@Ferhat KoçFb kaç puan önde başlıyor 66 mıNe hazmetmesi yaakıl var mantık var. Sene başladığında icardi ilerde yürümeye başladığında o zaman görcem seni
![]()