Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Al Hilal'in teklifinin bir önemi yok çünkü Osimhen evet demiyor onlara

Dursun Özbek ise bence iyi pazarlık yapar

Al-Hilal'in teklifi şundan önemli; karşı tarafın güvendiği detay Osimhen transfer sezonu sonuna doğru mecbur kalırsa o teklifi mecbur kabul eder. O yüzden biz de onun çok altını kabul etmek zorunda değiliz diye düşünüyorlar. Bir de adamların daha önce kabul ettiği (veya en azından yeşil ışık yaktığı) rakamı bilirsen pazarlıklarda kendini ayarlaman daha kolay olur.

Umudum, millet Fabrizio ya F5 yapıyor bende sen mesaj atmış mısın diye F5 yapıyorum, bidenesin 👀😍
Bir haftadır şu şekilde basıyorum parmak kası yaptım faydası illa ki olur.
giphy.gif

o kaynaktaki ilginç bir haber de tadic-atletico madrid haberi.

ilginç olan ne ki sümerciğim tadiç topçuoplutopçu

sınırsız yabancı olsa burada tadiç yangını yaparım 1-2 sene daha rahat oynar

bu embesil fbliler futboldan gram anlamadığı için adamı bokluyorlar

kaç kere kurtardı tadiç bunları

tadiçin yanına ver osiyi barışı
arkasına at leminayı torreirayı bak neler yapıyor

Al-Hilal'in teklifi şundan önemli; karşı tarafın güvendiği detay Osimhen transfer sezonu sonuna doğru mecbur kalırsa o teklifi mecbur kabul eder. O yüzden biz de onun çok altını kabul etmek zorunda değiliz diye düşünüyorlar. Bir de adamların daha önce kabul ettiği (veya en azından yeşil ışık yaktığı) rakamı bilirsen pazarlıklarda kendini ayarlaman daha kolay olur.
Yo etmez

Araplar da o kadar beklemez

Baba araya Red edilemeyecek bir takım girmediği sürece Osi asla Arabistan yapmaz

ilginç olan ne ki sümerciğim tadiç topçuoplutopçu

sınırsız yabancı olsa burada tadiç yangını yaparım 1-2 sene daha rahat oynar

bu embesil fbliler futboldan gram anlamadığı için adamı bokluyorlar

kaç kere kurtardı tadiç bunları

tadiçin yanına ver osiyi barışı
arkasına at leminayı torreirayı bak neler yapıyor

yaşından dolayı biraz enteresan ama doğru tadic benim eskiden de çok sevdiğim bir oyuncuydu. son 3 yıllık rekabetimizde tek takdir ettiğim oyuncuları tadic herhalde.

ayrıca bize karşı terbiyesizlik yapmayan tek futbolcuları olabilir bu süreçte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt