- 6 Eylül 2014
- 93.636
- 64.418
- 4.608
Sidilla psvye gitti yaMaignan
İlkay
Hojlund
Pavlovic
Sildilla
Osi olmuyorsa osi parasına bile tutmaz alalım bitsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sidilla psvye gitti yaMaignan
İlkay
Hojlund
Pavlovic
Sildilla
Osi olmuyorsa osi parasına bile tutmaz alalım bitsin
Olaya tarafsız 1 gözle bakarsak Napoli başkanı haklı.Teminat verilmeden Dursun başkanla iş yapmazlarAdam Ahmet Bulut'u bile komisyon verecem deyip vermemiş 1'i yav
![]()
Hadi ya kaçırdık o zaman başka sağ bek bakarızSidilla psvye gitti ya
Döşland'da napoli taraftarida ne ariyor laYarin iste bi napoli taraftara tekme tokat girisebilirim, tüm gsc nin öcünü alacam
Bizim yönetim pazarlık yapmayı da transfer yapmayı da bilmiyor. Kavukçu da hatip de bilmedikleri bir işi yapmaya çalışıyorlar. Bize sportif direktör lazımBenim de en anlamadığım kısım bu. Madem "pazarlık" yapıyoruz neden cart diye 75'e çıktık ki... Yok karşı taraf tok satıcı ve delinin teki diye düşünüyorduysak neden baştan 50 teklif ettik?
Bizim yönetim eğer beceriksiz bir pazarlık yönettiyse (yani kesin demiyorum) muhtemel hatası buralarda olabilir gibi duruyor.
Bir de Osimhen kararını vermeden önce de bazı görüşmeler yapmamız lazımdı bunlarla önceden. Osimhen karar verene kadar doğru dürüst görüşmemişiz gibi bir izlenim var.
Almanya da cok italyan yasiyor Naci ahbabDöşland'da napoli taraftarida ne ariyor la
Hemen şimdi Gökereş... Yarın sabaha aynı şartlarda teklif yapalım.
Hemen şimdi Gökereş... Yarın sabaha aynı şartlarda teklif yapalım.