Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-Yarısı şimdi
-Kalan yarısı seneye
-İleride en az 10 milyon euro kar yapıp satarsak kârdan %10 pay de geç.

Kasa kolaylığı sağlayacak bir yönetici yok mu ya?

40 şimdi, 35 2026'ya kadar, sonraki satıştan %25 pay falan derken zaten peşin vermekten farkı kalmadı, hatta peşin vermekten daha kötü bir hal aldı adamların talepleri.

Bugün serbest kalma maddesinin de son günü. Verelim bir şekilde 75'i, kapansın şu mevzu. Yok mu kasaya sıcak para sokacak bi yönetici...

Zaten Osimhen bir gelsin, ürün satışları falan filan derken o parayı taraftar toplar bu sene.

-Yarısı şimdi
-Kalan yarısı seneye
-İleride en az 10 milyon euro kar yapıp satarsak kârdan %10 pay de geç.
Ben taktiği verdim önceden satıştan pay da ver isterse. Atıyorum cuesta ile birden gönder cuesta 50 milyon Osi de 25 milyon bonservis bedeli ile gitti de. Ne olacak?

Matteo ile fabrizionum haberi ile di marzionunki tamamen farkli fabrizio da 35'i 1 yil icinde odememize ve pay istemesine red cektigimizi yazmiş demekki teminat var. Bu sartlari kabul edek diye marzio itine haber yaptirmişda olabilecekleri ihtimali çıkiyor şimdi ortaya birde bana gore.
Teminatta farklı bir işte olabilir. iki ihtimal var bizimkiler 40 milyon zaten bu ay sonu ödeneceği için ona teminata gerek görmemiş uzun vadeli 2 taksite teminat vermiş olabilir ve herif 40 milyonu da kapsayan bir teminat istiyor olabilir bu bir ihtimal. 2. ihtimal ki daha yüksek bu ihtimal teminat değil de şahsi kefalet tarzı bir şey vermiş olabiliriz bunu kabul etmemiş olabilirler ama bunu kabul etmemelerinin mantığı da işi zorlaştırmak işte.

Dostlar, bu iş olacak ama çok ağır şartlar altında olacak gibi. Osi'yi yüz üstü bırakmamak için ve verilen sözün altında kalmamak için ağır şartları ok'layacak.

Zaten diğer türlü Napoli kapıda al hilal varken süründürür yine düşük teklife bize vermez. Geçen sene ki gibi.

Ben taktiği verdim önceden satıştan pay da ver isterse. Atıyorum cuesta ile birden gönder cuesta 50 milyon Osi de 25 milyon bonservis bedeli ile gitti de. Ne olacak?
İşte bizim yabancı bir ligde Fransa Belçika ya da Danimarka gibi bir yerde pilot takımımız olmalı. Çatır çatır hülle yapardık

Kasa kolaylığı sağlayacak bir yönetici yok mu ya?

Bugün serbest kalma maddesinin de son günü. Verelim bir şekilde 75'i, kapansın şu mevzu. Yok mu kasaya sıcak para sokacak bi yönetici...
IMG_6416.webp

Su şerefsize 40m kiralik + seneye haziranda 35 mye alma teklifi yapalim teminat falan da vermiyoruz diyelim reddederse anasına bacısına sövüp konuyu kapatalım.

Bu nakit para toplama işini yapamaz mıydık kulüp için bazı engeller var ya da yasak diyelim Galatasaray'lı önde gelen bir isim çıkıp para toplama işine girişse o parayı direk sponsorluk olarak kulübe sokulsa olmaz mıydı yani böyle bir yol fena olmazdı diye düşünüyorum.

Taraftar, Osimhen için kulübe sponsor olmuş olurdu.

Teminatta farklı bir işte olabilir. iki ihtimal var bizimkiler 40 milyon zaten bu ay sonu ödeneceği için ona teminata gerek görmemiş uzun vadeli 2 taksite teminat vermiş olabilir ve herif 40 milyonu da kapsayan bir teminat istiyor olabilir bu bir ihtimal. 2. ihtimal ki daha yüksek bu ihtimal teminat değil de şahsi kefalet tarzı bir şey vermiş olabiliriz bunu kabul etmemiş olabilirler ama bunu kabul etmemelerinin mantığı da işi zorlaştırmak işte.
Teminatla alakali bir sorun olsaydi yazarlardi ama matteo yada romano bence. Onlar direkt 1 yil icinde odememiz ve pay isini reddetigimizi soyluyor. Bunu yapmasalar olay işin biteceği olarak çikmiyormu? Ben öyle gördüm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt