Yiğithan Gülen
Parçalı Üye
- 21 Mayıs 2012
- 4.794
- 2.338
- 1.913
Osi PSG yapar muhtemelen geçmiş olsun artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taraftari niye hic maddi acidan isin icine sokmuyorlar, kampanya falan?Dostlar, bu iş olacak ama çok ağır şartlar altında olacak gibi. Osi'yi yüz üstü bırakmamak için ve verilen sözün altında kalmamak için ağır şartları ok'layacak.
Zaten diğer türlü Napoli kapıda al hilal varken süründürür yine düşük teklife bize vermez. Geçen sene ki gibi.
Satıştan pay istiyormuş.Kârdan pay verin gitsin sanki 75 üzeri satacağız da öyle birşey bile olmaz.
Gidişat oraya doğru heis, ama hala bir umut işteolacağı yok gibi heis bence

amac oysa niye 100 milyon istiyorum demiyor meselasonraki satıştan pay isteğini geri çekeceğini düşünmüyorum napolinin. bilerek yapılmış bi hamle olduğu ortada zaten
öyle bi saçmalığı da kabul edemeyiz tabi ki
bu transfer artık imkansız gibi
Transfer bence de imkansıza yakınsadı da,sonraki satıştan pay isteğini geri çekeceğini düşünmüyorum napolinin. bilerek yapılmış bi hamle olduğu ortada zaten
öyle bi saçmalığı da kabul edemeyiz tabi ki
bu transfer artık imkansız gibi
Transfer bence de imkansıza yakınsadı da,
Sonraki satıştan pay işi, etrafından çok kolay dolaşılabilecek bir iş. Büyük problem değil.
Pay meselesi olmayacak bence olursa ya son teklifteki gibi olacak yada bu 37.5+37.5 teklifi yapacağız öyle olacak ama teminat işi sıkıntı onun yerine şahsi kefalet vermeye çalışıyoruz bence yada sermaye artışının tamamlanması bekleniyor ki 24'ün de tamamlanıyordu sanırım. Hatta hakların kullanımına göre belki erken bile tamamlanabilir.Dostlar, bu iş olacak ama çok ağır şartlar altında olacak gibi. Osi'yi yüz üstü bırakmamak için ve verilen sözün altında kalmamak için ağır şartları ok'layacak.
Zaten diğer türlü Napoli kapıda al hilal varken süründürür yine düşük teklife bize vermez. Geçen sene ki gibi.
Tam giderken Buchi reis attı.
amac oysa niye 100 milyon istiyorum demiyor mesela