Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dostlar, bu iş olacak ama çok ağır şartlar altında olacak gibi. Osi'yi yüz üstü bırakmamak için ve verilen sözün altında kalmamak için ağır şartları ok'layacak.

Zaten diğer türlü Napoli kapıda al hilal varken süründürür yine düşük teklife bize vermez. Geçen sene ki gibi.
Taraftari niye hic maddi acidan isin icine sokmuyorlar, kampanya falan?

2026ya kadar 75 veremezsin, paran olsa bile veremezsin. Limit mi kalır geriye.

sonraki satıştan pay isteğini geri çekeceğini düşünmüyorum napolinin. bilerek yapılmış bi hamle olduğu ortada zaten

öyle bi saçmalığı da kabul edemeyiz tabi ki

bu transfer artık imkansız gibi

İtalya basınından haber çıkmayacağı için boş yere durmaya gerek yok kalan nöbettaşlara iyi geceler diliyorum.
giphy.gif

sonraki satıştan pay isteğini geri çekeceğini düşünmüyorum napolinin. bilerek yapılmış bi hamle olduğu ortada zaten

öyle bi saçmalığı da kabul edemeyiz tabi ki

bu transfer artık imkansız gibi
Transfer bence de imkansıza yakınsadı da,

Sonraki satıştan pay işi, etrafından çok kolay dolaşılabilecek bir iş. Büyük problem değil.

Bu cumaya kadar bitmezse bir daha da olmaz bu transfer.

Bizde ne zaman bir transfer bu kadar çok uzayıp medyada her gün konuşuluyorsa genelde kötü sonuçlanır.

O yüzden 3-4 güne bitti bitti yoksa bende artık olmayacağını düşünmeye başlarım yoksa kafayı çok yoruyor bu durum.

Transfer bence de imkansıza yakınsadı da,

Sonraki satıştan pay işi, etrafından çok kolay dolaşılabilecek bir iş. Büyük problem değil.

50% falan demişler bilemiyorum

10% olsa belki kabul edilebilir, daha fazlası olmaz 75 milyon ödediğin adama heis. ben avrupada öyle bi anlaşma hiç görmedim

Dostlar, bu iş olacak ama çok ağır şartlar altında olacak gibi. Osi'yi yüz üstü bırakmamak için ve verilen sözün altında kalmamak için ağır şartları ok'layacak.

Zaten diğer türlü Napoli kapıda al hilal varken süründürür yine düşük teklife bize vermez. Geçen sene ki gibi.
Pay meselesi olmayacak bence olursa ya son teklifteki gibi olacak yada bu 37.5+37.5 teklifi yapacağız öyle olacak ama teminat işi sıkıntı onun yerine şahsi kefalet vermeye çalışıyoruz bence yada sermaye artışının tamamlanması bekleniyor ki 24'ün de tamamlanıyordu sanırım. Hatta hakların kullanımına göre belki erken bile tamamlanabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt