Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Al hilal’in bu yaptigi artik tacize girer arkadas

Istemiyor lan adam sizi defolun

Biz dik durduğumuz sürece, teklifimiz masada olduğu sürece Osimhen de boğun eğmez.

Kulüp olarak Osimhen ‘e arkasında olduğumuzu, ondan vazgeçmediğimizi, pes etmediğimizi sürekli göstermek zorundayız

Bizde oynamak için yıllık 50 milyon Euro’yu reddetmiş dünya starı bir adamdan bahsediyoruz

Öyle kolay kolay vazgeçemeyiz, vazgeçmemeliyiz

Я знаю не много, ни мало.
Без удачи нет начала.
Иду к своим берегам.
Что моё - никому не отдам

Napoli forumlarında, ciddi ciddi bizim Osi ile ve x bir kulüp ile anlaştığımızı, kendisini 35-40 peşine alıp, 1 sene oynatıp, taksit ödeme zamanı gelmeden 80-90'a o x kulübe satacağımızı, Laurentiis'in de bunu anladığını ve bunun için tüm ödemeyi 1 sene içinde alacak bir formül dışında Osi'yi GS'a satmak istemediğini düşünüyorlar.
Boyle birantalite olabilir mi ama yav.

Her genc futbolcu gittigi lige takima gore degerlenir ya da deger kaybeder zaten.

Onlarin forumlarda buralari okumus gezmis belli "en kotu ohtimal bonservisini geri kazanirsin" mantigi cercevesinde degerlendirmedik degil sonucta

Yonetimin yapmasi gereken su - son tekliften daha ustune cikmayacak artik.

Gerekirse bekleyecek.

Masaya koydugun para belli , taksit tkelifin belli.

Napoli oyaliyorsa diger transferlerle ugrasmak lazim

Yonetimin yaomasi gereken su - son tekliften daha istune cikmayacak artik.

Gerekirse bekleyecek.

Masaya koydugun para belli vs belli.

Napoli oyaliyorsandiger transferlerle ugrasmak lazim
Al hilale gitmesi için baskı yapacaklarmış, oyuncu gitmiyorum derse ne baskısı yapacaksın Napolitan Pizza.

Yap baskıyı da Osi gitmiyorum deyip dursun, sende sıcak paradan ol.

Bir yandan aklima gelen detay.

Florya ne oldu? Oradan gelecek para > BB isleri ve teminat detaylari gibi durum mu var acaba.

Osimhen asla Al Hilal’e gitmeyeceğini söyledi, buna rağmen bu yüzsüz kulünün ilgisinin devam etmesi Napoli’nin elini güçlendiriyor

Al Hilal denen utanmaz arlanmaz futbolun içine eden oluşum aradan çekilse bu iş direkt çözülecek
Bence Al Hilal çoktan devreden çıktı. Napoli devredeymiş gibi hava yaratıyor. Klasik pazarlık kızıştırma taktiği.

Dün bir kaç Napoli taraftarının yorumlarını okudum bu davar için yıllardır bizde küfürler tehditler ediyoruz ama adam sallamıyor diyorlardı. Ruh hastası herif

Boyle birantalite olabilir mi ama yav.

Her genc futbolcu gittigi lige takima gore degerlenir ya da deger kaybeder zaten.

Onlarin forumlarda buralari okumus gezmis belli "en kotu ohtimal bonservisini geri kazanirsin" mantigi cercevesinde degerlendirmedik degil sonucta
Bana ne bağırıyon :D

Onlar öyle yazmış kendi forumlarında ben değil :d

koltuk değnekleriyle bir anda kadraja giren ibrahim hatipoğlu gibi nöbet

1752563206925.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt