Abdullah Aşur
Parçalı Üye
- 6 Ağustos 2019
- 3.098
- 2.063
- 648
İnşallahAbi mümkünse osimhenin formayı giydiği gün olsun bee
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnşallahAbi mümkünse osimhenin formayı giydiği gün olsun bee
Boyle birantalite olabilir mi ama yav.Napoli forumlarında, ciddi ciddi bizim Osi ile ve x bir kulüp ile anlaştığımızı, kendisini 35-40 peşine alıp, 1 sene oynatıp, taksit ödeme zamanı gelmeden 80-90'a o x kulübe satacağımızı, Laurentiis'in de bunu anladığını ve bunun için tüm ödemeyi 1 sene içinde alacak bir formül dışında Osi'yi GS'a satmak istemediğini düşünüyorlar.
En azından teması kuran taraf bizizBen Matteo'cuyum arkadaş
Galatasaray ve Napoli arasında önümüzdeki saatlerde daha detaylı temaslar kurulacak. (Matteo Moretto)
Al hilale gitmesi için baskı yapacaklarmış, oyuncu gitmiyorum derse ne baskısı yapacaksın Napolitan Pizza.Yonetimin yaomasi gereken su - son tekliften daha istune cikmayacak artik.
Gerekirse bekleyecek.
Masaya koydugun para belli vs belli.
Napoli oyaliyorsandiger transferlerle ugrasmak lazim
Bence Al Hilal çoktan devreden çıktı. Napoli devredeymiş gibi hava yaratıyor. Klasik pazarlık kızıştırma taktiği.Osimhen asla Al Hilal’e gitmeyeceğini söyledi, buna rağmen bu yüzsüz kulünün ilgisinin devam etmesi Napoli’nin elini güçlendiriyor
Al Hilal denen utanmaz arlanmaz futbolun içine eden oluşum aradan çekilse bu iş direkt çözülecek
Bana ne bağırıyonBoyle birantalite olabilir mi ama yav.
Her genc futbolcu gittigi lige takima gore degerlenir ya da deger kaybeder zaten.
Onlarin forumlarda buralari okumus gezmis belli "en kotu ohtimal bonservisini geri kazanirsin" mantigi cercevesinde degerlendirmedik degil sonucta
Bagirmiyorum yav adamlara diyorum sana degilBana ne bağırıyon
Onlar öyle yazmış kendi forumlarında ben değil :d
satmiyorum defol gitosimhen bizim
Böyle olsa Osimhen ile anlaşmak için uğraşmazlardı o para teklif edilmezdi yıllık en başta.Aynı kanaatteyim. Osimhene Avrupa’da talip çıkar ve oraya gider nasılsa, bizde havamızı atarız dediler; Osimhen sadece gala diyince çuvalladı bizimkiler..
Koskoca mason haklı olmayacak da biz mi olacağız.