Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir yanım, Osi alsak da lig şampiyonu oluruz ama CL'de yine tıkanırız diyor.

Bir yanım, bu bir sıçrama olur, belki kırılma yaşanır diyor.

Bilemedim. Gelirse kırılma, gelmezse CL'de zaten ilerleyemezdik derim. Morata ile de şampiyon olabiliriz :asd:

ben uhud savaşında tepeyi terk eden okçular gibi oldum. Pes ettim ağam Osi özür dilerim

Dik dur eğilme
Osimhen seninle !
Nigeria'da hocam, keşke bizle olsa

Arrested Development Crying GIF by HULU

Osimhen'in tavrı belirleyecek artık önümüzdeki süreci. Sonuna kadar direnmeye giderse bizim transfer dönemi suudilerden sonra kapanıyor. Osimhen bizden umudu kesip oraya giderse zaten yapacak bir şey yok. Napoli onu zorluyor.

Yalnız şu bilgi kirliliğinin önüne geçmek lazım artık.

Teminat mı, taksit mi, pay mı? Nedir sorun.

Teminat verildi mi, verileceği mi söylendi, farklı şeyler zira. Hani çok saçma sapan dedikodu kazanına döndü transfer.
Teminatı almak bir maliyet deniyor ya bu durumda teminat taahhüdü verilir kabul ederse teklifi teminat verilmez mi mantıken? Teklifi kabul etmedik ten sonra neden teminat maliyetine girip teminat verilsin? Bilmediğimden soruyorum. Şunu bilmek lazım teklifi kabul ettiler de teminat mı sorun yoksa teklifi kabul etmediler mi?

Osimhen'in tavrı belirleyecek artık önümüzdeki süreci. Sonuna kadar direnmeye giderse bizim transfer dönemi suudilerden sonra kapanıyor. Osimhen bizden umudu kesip oraya giderse zaten yapacak bir şey yok. Napoli onu zorluyor.
Bu Saudi G'wardların transfer dönemi ne zaman kapanıyor üstat?

Bir senedir bir tane kaleci bulup getiremediler. Bunlar bizi delirtmeye mi calisiyor.

Teminatı almak bir maliyet deniyor ya bu durumda teminat taahhüdü verilir kabul ederse teklifi teminat verilmez mi mantıken? Teklifi kabul etmedik ten sonra neden teminat maliyetine girip teminat verilsin? Bilmediğimden soruyorum. Şunu bilmek lazım teklifi kabul ettiler de teminat mı sorun yoksa teklifi kabul etmediler mi?
Artık Kavukçu Bey dahi neyin nerede takılı kaldığını, anlaşmazlığın ne olduğunu bildiğini sanmıyorum :asd:

E Dursun Özbek başkan olduğu yerde, çok şey istiyoruz gibi :crushed: :asd:
Bu öyle basit açıklanabilecek bir şey değil.

Hiçbir şeyi beceremiyorlar ve yine 15 temmuz geldi elde var Sane, o da nasıl olduysa artık

Hatiple Metin gibi işe yaramazların açıklamaları ise komediden ibaret. Kavukçu da kendi reklamını yapıyordu bu işi bitiremezse kazanamadığı güveni de kaybedecek. Günün sonunda almaya gidip alamayan kişi olarak hatırlanacak.

Bu öyle basit açıklanabilecek bir şey değil.

Hiçbir şeyi beceremiyorlar ve yine 15 temmuz geldi elde var Sane, o da nasıl olduysa artık

Hatiple Metin gibi işe yaramazların açıklamaları ise komediden ibaret. Kavukçu da kendi reklamını yapıyordu bu işi bitiremezse kazanamadığı güveni de kaybedecek. Günün sonunda almaya gidip alamayan kişi olarak hatırlanacak.
İşler yine klasik Galatasaray gibi, kaos olmadan rahat edemiyoruz
Pedro Pascal Yes GIF by PBS SoCal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt