Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnsanlar yanlış anlamadı, ifadeyi kullananın meramı o değilse eğer, ifadeyi kullanan kendi meramını doğru ifade edememiş. Osinin parası belli, sözleşme kapsamı ile; oda 75

Yönetim para hazır derken hiç bir zaman peşin olarak vereceğiz demedi paket olarak 75m teklif ettik paranın hazır olduğunun kanıtıdır

Haluk Yürekli ismi görmekten midem bulanıyor artık. 500 tane şey söyleyip kafa bulandırmak dışında bir halta yaramayan bir herif. Ama izleyici bulabiliyorlar hala kendilerine tebrikler valla.
çok karısık seylerden bahsetmiyor götünden de uydurmuyor bence. özellikle gecen yıl skriniar olayından sonra. söylediklerinin çoğunun ki o zaman için skriniar da aynıydı, yönetici kaynaklı olduğunu düşünüyorum. fb medyasının karsısında duran ender gs habercilerinden.

Pazarlik tek kisinin isteklerim bunlar demesi ve digerinin kabul etmesi mi? yav. Sen teklif verirsin , o bir sey der ortada ilimlı yaklasırsın. Bunda hiç yok adamda istegini dikte etmek var sadece. Atiyorum osi psg de olsa. Aynı durum ile, Oyuncuda bu kadar istiyorken 40 pesin 17.5x2 2026 ve 27 yide ok derdi. 37.5 pesin kalan 2 taksit yerine.
Yuzde yuz katiliyorum da hocam bu lavuk napoli baskaninin nam salmasi tam da bu yuzden zaten.Normalde is dediginiz gibi olur ama bu herif normal degil iste.Adam napoliye aile oyuncagimiz diyen bir herif.Baskani degil sahibi.Ortada bir pazarlik felan yok ya istedigini kabul edersin ya da sokarim sana diye masadan kalkarsin mevzu gayet basit.Her ikisini de yapmayip biz herseyi yapiyoruz demek saçmalik.

Haluk Yürekli: "İbrahim Hatipoğlu şimdi bana mesaj attı; Osimhen konusunda gücümün yettiği kadar çabalıyorum sosyal medyada yine anlattıklarından hedef ben olmuşum artık kul hakkına giriyor."
mümkünse karısmasın bir şeye. el attığı şey kuruyor adamın. götümüze en az 20m soktu gecen yıl.

5. falan olup rahatlayalım bi , sonra bi ara yine saksakcilar ile , uçaklar ineiii falan haberciliği izleriz

Haluk Yürekli: "İbrahim Hatipoğlu şimdi bana mesaj attı; Osimhen konusunda gücümün yettiği kadar çabalıyorum sosyal medyada yine anlattıklarından hedef ben olmuşum artık kul hakkına giriyor."
Yöneticinin gazeteciye böyle mesaj atması zaten fiyasko da keşke Haluk'ta isimleri açıklasa.

Bu taraftar istemiyor seni, neyin inadı bu. Futboldan da transferden de anlamıyorsun işte neyi zorluyorsun hala

2 tane saha yapıp 8 milyona cuesta 11 milyona jelert sokuyorlar kulübe. Sahalarına da onlara da
Kişisel reklamlarını yapıyorlar çok uzun süredir. Görüşemeyecekleri insanlarla GS yönetici olunca görüşebiliyorlar.

Zamanında Metin Öztürk başkanlarıyken ikinci el minibüs hediye ettiler önce aday oldu sonra yönetime girdi. Yetmedi Hatip başkanken saha yaptılar güya üstüne kendi yönetime girdi.

Muhabirlere kendini övdürmekten başka bir halt becerdikleri yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt