Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişisel reklamlarını yapıyorlar çok uzun süredir. Görüşemeyecekleri insanlarla GS yönetici olunca görüşebiliyorlar.

Zamanında Metin Öztürk başkanlarıyken ikinci el minibüs hediye ettiler önce aday oldu sonra yönetime girdi. Yetmedi Hatip başkanken saha yaptılar güya üstüne kendi yönetime girdi.

Muhabirlere kendini övdürmekten başka bir halt becerdikleri yok.
İğrenç insanlar cidden. Bu lise tayfa bunları görmüyor mu

Yönetim para hazır derken hiç bir zaman peşin olarak vereceğiz demedi paket olarak 75m teklif ettik paranın hazır olduğunun kanıtıdır
sen para hazır diyorsan ve serbest kalma bedeli 75 ise; bu zaten peşin anlamı çıkar. Ne demediğin değil ne dediğin önemli.. haa 75 peşin veremiyorsan işte o zaman bunu demen gerekli.. 75 hazır değil ancak taksitli olursa olur diyeceksin, demediysen bu peşin anlamını taşır.

Bu taraftar istemiyor seni, neyin inadı bu. Futboldan da transferden de anlamıyorsun işte neyi zorluyorsun hala
Rezillik yahu.Her anlamda rezillik.Taraftarda başka bir alem.Sanki tek suçlu hatipoğlu.Taraftarında bu beceriksiz yöneticilerden farkı yok.Transferlerde okan burukda en az hatip kadar suçludur.Başkanda suçludur.Scoutlarda suçludur.Sanki herşey süper ilerliyorda hatip herşeyi bozuyor gibi anlamsız tepkiler.Hatip aşağıya hatip yukarıya..

Bize uluslararasi tecrubeli bir sportif direktor lazim. Gardi'yle baglantili olabilcek adam.

Mesela Milan'a giden Ilgi Tare olabilirdi

Rezillik yahu.Her anlamda rezillik.Taraftarda başka bir alem.Sanki tek suçlu hatipoğlu.Taraftarında bu beceriksiz yöneticilerden farkı yok.Transferlerde okan burukda en az hatip kadar suçludur.Başkanda suçludur.Scoutlarda suçludur.Sanki herşey süper ilerliyorda hatip herşeyi bozuyor gibi anlamsız tepkiler.Hatip aşağıya hatip yukarıya..
Bu meseleyle hatip'in alakası yok zaten de hatip futboldan ve transferden zerre anlamadığını ve o göreve hiç uygun olmadığını defalarca kez gösterdi. Asıl kızılması gereken kişi en tepedeki başkandır tabi orası ayrı. En az 30 milyon çöpe atıldı 1 senede

Haluk Yürekli: "İbrahim Hatipoğlu şimdi bana mesaj attı; Osimhen konusunda gücümün yettiği kadar çabalıyorum sosyal medyada yine anlattıklarından hedef ben olmuşum artık kul hakkına giriyor."
Haluk un da Hatipoğlu’nun da… konuşmasınlar hele ki Haluk şu fenerlilerin yanına geçti geçeli iyice iflit olmaya başladım… yönetici de görüşmesin bunlarla… ne işi var huluk la onunla bununla…

Bunlar stratejidir.

Stratejiyi çok yanlış yönettik kucağa aldılar bizi.

İş bitirici olmayan yönetici eksikliğinin de bu transferde Napoli başkanı kadar etkisi var.

Önce 50-60-65-75 günlük farklı teklif yollarsan adamlar seni yolunacak kaz olarak görür.

Dün de dediğim gibi çekileceksin köşene, var mı başka talip, yok.

Zike zike kapına gelecek.
Allah herkese bizim gibi müşteri versin. 50-55-60-65-75 diye çıkışımız günlük bile değil hatta 3-5 saatlik. Adam aldı kokuyu.

Gerçi sen şimdi mantıklı düşünebilen taraftasın da şımarık ergen taraftar oranımız da çok fazla. Köşemize çekilsek 3-5 milyon euro için Osimhen’i kaçıracaklar, iş bilmezler, istfa edin yangını yapılacak. 55i veren 60 ı da verir denilecek vs vs. Yönetime de hak veriyorum bazen.

sen para hazır diyorsan ve serbest kalma bedeli 75 ise; bu zaten peşin anlamı çıkar. Ne demediğin değil ne dediğin önemli.. haa 75 peşin veremiyorsan işte o zaman bunu demen gerekli.. 75 hazır değil ancak taksitli olursa olur diyeceksin, demediysen bu peşin anlamını taşır.

75m veremiyorum demesine ne gerek var tff limitleri uefa limitleri varken o parayı verebiliriz diye düşünmen bu senin yanlış anladığını gösterir bu denklemi basit bir matematik hesabıyla anlayabilirdin

Halukun açıklamaları yanlış. İsim veriyorsan ver yoksa böyle sallamak hos degil.

Neyse asensioyla ilgili ne dediler? Programa başlık olarak yazmışlar, hic izleyesim yok bi yardımcı olun.

n53rjm07IpwZD1NZ.jpg:large

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt