Cengiz Kahraman
10 Numara!
- 7 Aralık 2016
- 11.265
- 7.239
- 913
Okan beyin keyfine bekleyeceğiz..cuesta -köhn -frankowski-nelson bunlar ne olacak ?
Bu oyuncular yeterli mi yetersiz mi
daha kavrayamadık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan beyin keyfine bekleyeceğiz..cuesta -köhn -frankowski-nelson bunlar ne olacak ?
Aferin dodi.Osimhenin alinmadiği senaryoda Rodrygoyu alalim derim ben.
----------BAY
Sane - Zaniola - Rodrygo
İğrenç insanlar cidden. Bu lise tayfa bunları görmüyor muKişisel reklamlarını yapıyorlar çok uzun süredir. Görüşemeyecekleri insanlarla GS yönetici olunca görüşebiliyorlar.
Zamanında Metin Öztürk başkanlarıyken ikinci el minibüs hediye ettiler önce aday oldu sonra yönetime girdi. Yetmedi Hatip başkanken saha yaptılar güya üstüne kendi yönetime girdi.
Muhabirlere kendini övdürmekten başka bir halt becerdikleri yok.
sen para hazır diyorsan ve serbest kalma bedeli 75 ise; bu zaten peşin anlamı çıkar. Ne demediğin değil ne dediğin önemli.. haa 75 peşin veremiyorsan işte o zaman bunu demen gerekli.. 75 hazır değil ancak taksitli olursa olur diyeceksin, demediysen bu peşin anlamını taşır.Yönetim para hazır derken hiç bir zaman peşin olarak vereceğiz demedi paket olarak 75m teklif ettik paranın hazır olduğunun kanıtıdır
Rezillik yahu.Her anlamda rezillik.Taraftarda başka bir alem.Sanki tek suçlu hatipoğlu.Taraftarında bu beceriksiz yöneticilerden farkı yok.Transferlerde okan burukda en az hatip kadar suçludur.Başkanda suçludur.Scoutlarda suçludur.Sanki herşey süper ilerliyorda hatip herşeyi bozuyor gibi anlamsız tepkiler.Hatip aşağıya hatip yukarıya..Bu taraftar istemiyor seni, neyin inadı bu. Futboldan da transferden de anlamıyorsun işte neyi zorluyorsun hala
Bu meseleyle hatip'in alakası yok zaten de hatip futboldan ve transferden zerre anlamadığını ve o göreve hiç uygun olmadığını defalarca kez gösterdi. Asıl kızılması gereken kişi en tepedeki başkandır tabi orası ayrı. En az 30 milyon çöpe atıldı 1 senedeRezillik yahu.Her anlamda rezillik.Taraftarda başka bir alem.Sanki tek suçlu hatipoğlu.Taraftarında bu beceriksiz yöneticilerden farkı yok.Transferlerde okan burukda en az hatip kadar suçludur.Başkanda suçludur.Scoutlarda suçludur.Sanki herşey süper ilerliyorda hatip herşeyi bozuyor gibi anlamsız tepkiler.Hatip aşağıya hatip yukarıya..
@hain yurekli
Haluk un da Hatipoğlu’nun da… konuşmasınlar hele ki Haluk şu fenerlilerin yanına geçti geçeli iyice iflit olmaya başladım… yönetici de görüşmesin bunlarla… ne işi var huluk la onunla bununla…Haluk Yürekli: "İbrahim Hatipoğlu şimdi bana mesaj attı; Osimhen konusunda gücümün yettiği kadar çabalıyorum sosyal medyada yine anlattıklarından hedef ben olmuşum artık kul hakkına giriyor."
Sen araya girmesen bu iş çözülürHaluk Yürekli: "İbrahim Hatipoğlu şimdi bana mesaj attı; Osimhen konusunda gücümün yettiği kadar çabalıyorum sosyal medyada yine anlattıklarından hedef ben olmuşum artık kul hakkına giriyor."
Allah herkese bizim gibi müşteri versin. 50-55-60-65-75 diye çıkışımız günlük bile değil hatta 3-5 saatlik. Adam aldı kokuyu.Bunlar stratejidir.
Stratejiyi çok yanlış yönettik kucağa aldılar bizi.
İş bitirici olmayan yönetici eksikliğinin de bu transferde Napoli başkanı kadar etkisi var.
Önce 50-60-65-75 günlük farklı teklif yollarsan adamlar seni yolunacak kaz olarak görür.
Dün de dediğim gibi çekileceksin köşene, var mı başka talip, yok.
Zike zike kapına gelecek.
sen para hazır diyorsan ve serbest kalma bedeli 75 ise; bu zaten peşin anlamı çıkar. Ne demediğin değil ne dediğin önemli.. haa 75 peşin veremiyorsan işte o zaman bunu demen gerekli.. 75 hazır değil ancak taksitli olursa olur diyeceksin, demediysen bu peşin anlamını taşır.
%20nin de bir etkisi olmaz ki. Olan adaşıma oldu desene.. adam didindi çabaladı ama engel yönetimin içinde ve ihale de yine ona kalacak..Net konuşayım.
GSYİAD ve ilişkili ekip Osimhen’i istemiyordur %95. Zaten yönetimin %80i direkt GSYİAD tayfası