- 18 Mayıs 2011
- 22.212
- 12.066
- 1.873
Bitirin lan bu işi bugün olumlu ya da olumsuz… psikolojimiz bozuldu anasını satayım…
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Napoli ufaktan R yapmış gibi yapıyor ama aslında sadece gündem soğumasın diye de olabilirAdamlarla akraba olacağız yakında![]()
![]()
Zaten esas Osi deli ediyor o Napoli başkanını… o yüzden bu kadar tantana… adam kin gütmüş osiyeSaygısizligin alâsını yapan düdük şimdi saygi bekler olmuş adamın her haereketi küfürlük.
İlkay gs işinde problem yok imiş ilhan gündoğan boş yapma kardeşim
Ilhan gündoğan kim yavİlkay gs işinde problem yok imiş ilhan gündoğan boş yapma kardeşim
Liverpool ve bayern iki tane akıl yoksunu kulüp şu paraya bak ya veren mal kabul etmeyen ayrı mal.
Gerçi hadi liverpoola bir şey demiyorum belki para umurlarinda değildir de bayern her sene dolandirilmaktan, herkese ederinin 2 katı maaş,para vermekten bıkmadı
Menajeriymüş abisi fln heraldeIlhan gündoğan kim yav
Peki gelirse iyi olurmu? Yani aradigimiz kalecimi?bilmiyorum bende forumda gördüm gelme ihtimali var diyolar kolpadır heralde
Üstat işte beklenti yönetimi ve iletişim kritik.Allah herkese bizim gibi müşteri versin. 50-55-60-65-75 diye çıkışımız günlük bile değil hatta 3-5 saatlik. Adam aldı kokuyu.
Gerçi sen şimdi mantıklı düşünebilen taraftasın da şımarık ergen taraftar oranımız da çok fazla. Köşemize çekilsek 3-5 milyon euro için Osimhen’i kaçıracaklar, iş bilmezler, istfa edin yangını yapılacak. 55i veren 60 ı da verir denilecek vs vs. Yönetime de hak veriyorum bazen.
Hiç kimse limiti bilmiyordu o zaman. Ve hala da tam bilen yok. Biliyorsan söyler misin ne kadar limite takılıyoruz? Mesela hesap kitap yapmadan yapay zeka bana Galatasaray harcama limitini 130 milyonun üzerinde çıkartı.. buna ne diyorsun?75m veremiyorum demesine ne gerek var tff limitleri uefa limitleri varken o parayı verebiliriz diye düşünmen bu senin yanlış anladığını gösterir bu denklemi basit bir matematik hesabıyla anlayabilirdin
Sane çok daha iyi oyuncu ya diaz nedir begenmem ben hiç çok fark var arada benceSane ile Luis Diaz arasında 67.5 milyon sterlin edecek bir fark yok hemen hemen denk oyuncular sadece Sane 1 yaş büyük. Bayern büyük hata yaptı bizde fırsatı güzel değerlendirdik
Ha amcası onun menajeri ama haberlerde surekli amcası olarak gectigi için isimden anlamadımMenajeriymüş abisi fln heralde

güncel hali formsuz diyolar ama city geçen sezon komple kötüydü zatenPeki gelirse iyi olurmu? Yani aradigimiz kalecimi?
Sane çok daha iyi oyuncu ya diaz nedir begenmem ben hiç çok fark var arada bence
Soruma cevap bu deil ama eyvallah rtsgüncel hali formsuz diyolar ama city geçen sezon komple kötüydü zaten