Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bitirin lan bu işi bugün olumlu ya da olumsuz… psikolojimiz bozuldu anasını satayım…

bugün tekrar görüşeceksek heralde teminat saçmalığını çözmüşüzdür

Liverpool ve bayern iki tane akıl yoksunu kulüp şu paraya bak ya veren mal kabul etmeyen ayrı mal.
Gerçi hadi liverpoola bir şey demiyorum belki para umurlarinda değildir de bayern her sene dolandirilmaktan, herkese ederinin 2 katı maaş,para vermekten bıkmadı

Sane ile Luis Diaz arasında 67.5 milyon sterlin edecek bir fark yok hemen hemen denk oyuncular sadece Sane 1 yaş büyük. Bayern büyük hata yaptı bizde fırsatı güzel değerlendirdik

Allah herkese bizim gibi müşteri versin. 50-55-60-65-75 diye çıkışımız günlük bile değil hatta 3-5 saatlik. Adam aldı kokuyu.

Gerçi sen şimdi mantıklı düşünebilen taraftasın da şımarık ergen taraftar oranımız da çok fazla. Köşemize çekilsek 3-5 milyon euro için Osimhen’i kaçıracaklar, iş bilmezler, istfa edin yangını yapılacak. 55i veren 60 ı da verir denilecek vs vs. Yönetime de hak veriyorum bazen.
Üstat işte beklenti yönetimi ve iletişim kritik.

Sen Osi ok desin alıcaz minvalinde konuşursan taraftar bunu satın alır, detaya bakmaz.

İşin özünde taraftar kulüpten ne çıktığını da sorgulamaz bu iş zaten seçilmiş ve atanmışların işi, denetim kurulları var üstüne onaylı kuruluşlar denetliyor her sene.

Burada kötü olan gizlilik sözleşmesi bile olmaması herşey çarşaf çarşaf ortada, tüm dünya biliyor Osimhen pazarlıklarını. Kendimizi köşeye sıkıştırıyoruz.

75m veremiyorum demesine ne gerek var tff limitleri uefa limitleri varken o parayı verebiliriz diye düşünmen bu senin yanlış anladığını gösterir bu denklemi basit bir matematik hesabıyla anlayabilirdin
Hiç kimse limiti bilmiyordu o zaman. Ve hala da tam bilen yok. Biliyorsan söyler misin ne kadar limite takılıyoruz? Mesela hesap kitap yapmadan yapay zeka bana Galatasaray harcama limitini 130 milyonun üzerinde çıkartı.. buna ne diyorsun?

Sane ile Luis Diaz arasında 67.5 milyon sterlin edecek bir fark yok hemen hemen denk oyuncular sadece Sane 1 yaş büyük. Bayern büyük hata yaptı bizde fırsatı güzel değerlendirdik
Sane çok daha iyi oyuncu ya diaz nedir begenmem ben hiç çok fark var arada bence

1 hafta içinde napoli osiyi bize bırakır ndoye için 50m, lucca için 40m üzerinden pazarlık yapıyorlar. paraya ihtiyaçları var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt