Sezer Karahasan
Sarı Üye
- 30 Ocak 2019
- 134
- 120
- 288
Bu adaminda işi gücü kaos
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saat kaç gibi reddederler sence bugün? Erkenden reddedelim, aradan çıksın mı derler yoksa geç saati mi beklerler?Bugun bir kez daha reddedeceklermis
valla bilmiyorum rdaş yav bence iyi kaleci 1 sezon kötü geçirdi diye hemen çöpe atılmaz ama ben geleceğini sanmıyorumSoruma cevap bu deil ama eyvallah rts
6 milyar tl limit var oyuncu maaşları teknik ekip giderleri vergiler vs +75+osi senelik maaş (75 peşin verdiğini düşün) işin içinden çık çıkabilirsen bakalımHiç kimse limiti bilmiyordu o zaman. Ve hala da tam bilen yok. Biliyorsan söyler misin ne kadar limite takılıyoruz? Mesela hesap kitap yapmadan yapay zeka bana Galatasaray harcama limitini 130 milyonun üzerinde çıkartı.. buna ne diyorsun?
Gün sonuna kadar oyalayıp öyle reddediyorlar. Gene geç saatte olur.Saat kaç gibi reddederler sence bugün? Erkenden reddedelim, aradan çıksın mı derler yoksa geç saati mi beklerler?
Beyin eriten bir söz öbeğiSane çok daha iyi oyuncu ya diaz nedir begenmem ben hiç çok fark var arada bence
Anlamamak için ekstra çaba lazımBeyin eriten bir söz öbeği
Demek ki işin içinden çıkılmıyormuş ve kimse bunun ne kasar olduğunu tam bilmiyor, o zaman net olacaksın. 75 versen geriye 55 milyon yüro kalıyor. Ek kaynak bulup bunu 100 milyona da çıkartabilirsin. Mesele işe yaramaz topçularını satarsan, yada başka yollarla.... sevgi limit tanımaz diyordu rakip bir zamanlar.6 milyar tl limit var oyuncu maaşları teknik ekip giderleri vergiler vs +75+osi senelik maaş (75 peşin verdiğini düşün) işin içinden çık çıkabilirsen bakalım
He kalıyor 55 milyon euro.Demek ki işin içinden çıkılmıyormuş ve kimse bunun ne kasar olduğunu tam bilmiyor, o zaman net olacaksın. 75 versen geriye 55 milyon yüro kalıyor. Ek kaynak bulup bunu 100 milyona da çıkartabilirsin. Mesele işe yaramaz topçularını satarsan, yada başka yollarla.... sevgi limit tanımaz diyordu rakip bir zamanlar.
Haluk Yürekli: "Dünkü taleplerden sonra sert bir tavırla karşılaşınca Napoli tarafı biraz yanlış anlaşıldık demiş."
KufurHaluk Yürekli: "Sommer bugün imza atılmak istense imza atılır."
Demek ki işin içinden çıkılmıyormuş ve kimse bunun ne kasar olduğunu tam bilmiyor, o zaman net olacaksın. 75 versen geriye 55 milyon yüro kalıyor. Ek kaynak bulup bunu 100 milyona da çıkartabilirsin. Mesele işe yaramaz topçularını satarsan, yada başka yollarla.... sevgi limit tanımaz diyordu rakip bir zamanlar.
Doğru.Üstat işte beklenti yönetimi ve iletişim kritik.
Sen Osi ok desin alıcaz minvalinde konuşursan taraftar bunu satın alır, detaya bakmaz.
İşin özünde taraftar kulüpten ne çıktığını da sorgulamaz bu iş zaten seçilmiş ve atanmışların işi, denetim kurulları var üstüne onaylı kuruluşlar denetliyor her sene.
Burada kötü olan gizlilik sözleşmesi bile olmaması herşey çarşaf çarşaf ortada, tüm dünya biliyor Osimhen pazarlıklarını. Kendimizi köşeye sıkıştırıyoruz.