Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç kimse limiti bilmiyordu o zaman. Ve hala da tam bilen yok. Biliyorsan söyler misin ne kadar limite takılıyoruz? Mesela hesap kitap yapmadan yapay zeka bana Galatasaray harcama limitini 130 milyonun üzerinde çıkartı.. buna ne diyorsun?
6 milyar tl limit var oyuncu maaşları teknik ekip giderleri vergiler vs +75+osi senelik maaş (75 peşin verdiğini düşün) işin içinden çık çıkabilirsen bakalım

Ekli dosyalar

• 20250715_144324.webp
    20250715_144324.webp
    72,5 KB · Görüntüleme: 11
xx

xx(genç rb) sanchez xx
eren

torriera lemina

barış sara sane

xx

günay
frankowski
kaan
arda ünyay
apo
jakobs
berkan
xx (genç orta saha)
sallai

kutucu
yunus
icardi
efe
berat luş
gürpüz

Sommerle istesek bugün imzalarız lakin toplam 50-60m euroluk kovarsonun peşinde vakit harcamak istiyoruz. Bu yönetimden çektiğimiz nedir.

6 milyar tl limit var oyuncu maaşları teknik ekip giderleri vergiler vs +75+osi senelik maaş (75 peşin verdiğini düşün) işin içinden çık çıkabilirsen bakalım
Demek ki işin içinden çıkılmıyormuş ve kimse bunun ne kasar olduğunu tam bilmiyor, o zaman net olacaksın. 75 versen geriye 55 milyon yüro kalıyor. Ek kaynak bulup bunu 100 milyona da çıkartabilirsin. Mesele işe yaramaz topçularını satarsan, yada başka yollarla.... sevgi limit tanımaz diyordu rakip bir zamanlar.

Demek ki işin içinden çıkılmıyormuş ve kimse bunun ne kasar olduğunu tam bilmiyor, o zaman net olacaksın. 75 versen geriye 55 milyon yüro kalıyor. Ek kaynak bulup bunu 100 milyona da çıkartabilirsin. Mesele işe yaramaz topçularını satarsan, yada başka yollarla.... sevgi limit tanımaz diyordu rakip bir zamanlar.
He kalıyor 55 milyon euro.

2 aydır 50'den fazla kaleci yazıldı neredeyse umarım bu kadar aday içerisinden maliyet/kalite olarak en iyisini alırız.
Benim gönlüm hala ter Stegen de.

2m paran var araba almaya karar verdin satıcı senden 2m istedi şak diye verir misin yoksa pazarlık mı yaparsın?

Üstat işte beklenti yönetimi ve iletişim kritik.

Sen Osi ok desin alıcaz minvalinde konuşursan taraftar bunu satın alır, detaya bakmaz.

İşin özünde taraftar kulüpten ne çıktığını da sorgulamaz bu iş zaten seçilmiş ve atanmışların işi, denetim kurulları var üstüne onaylı kuruluşlar denetliyor her sene.

Burada kötü olan gizlilik sözleşmesi bile olmaması herşey çarşaf çarşaf ortada, tüm dünya biliyor Osimhen pazarlıklarını. Kendimizi köşeye sıkıştırıyoruz.
Doğru.

Konudan bağımsız ciddi soruyorum. Koç “Sen bunlara satma biz 80-85 veririz veya ben sana Arabistan’dan Osimhen’in de kabul edeceği teklif getireceğim sen merak etme demiş olabilir mi?”

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt