Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alacak olan olsa, 75 i verecek olan zaten verir alirdi kendisinden biz satacakmışız gibi bizden pay istemeside baya absürt bu arada cidden.

İstemesi absürt değil tek seferde ödemiyorsun ki 75 milyonu. Ha bu şartı kabul etmek enayilik orası ayrı konu

Hatırladığım Chelsea'yi Osimhen reddetti. Galiba maaşını düşük önermişler.
Sonra Al Hilal ile hem Osi hem de Napoli anlaşıyor ama napoli başkanı son anda 80 milyon olan anlaşmayı bozup 85 yapıyor. Bu sefer de Al Hilal sinirlenip iptal ediyor.
O psg olmasi lazım araplari osi kabul etmedi diye hatirliyorum

Iyi de bu sefer +5 kazanacak veya 40 + 25 + 15 yaparsın.
Bu herif gecen sene 5m fazla para icin isi bozdu deniyor,fakat simdi 5 fazla versen de umurunda olmayabilir.Bence bizim hatamiz normal bir adamla makul bir pazarlik süreci yonetebilecegimize inanmis ve buna gore davraniyo olmamiz olabilir.Ayrica adamin direttigi teminat isi dogruysa ve masaya bunu halen koyamadiysak sana 5 daha vericez demek komik olur.

Bu herif gecen sene 5m fazla para icin isi bozdu deniyor,fakat simdi 5 fazla versen de umurunda olmayabilir.Bence bizim hatamiz normal bir adamla makul bir pazarlik süreci yonetebilecegimize inanmis ve buna gore davraniyo olmamiz olabilir.Ayrica adamin direttigi teminat isi dogruysa ve masaya bunu halen koyamadiysak sana 5 daha vericez demek komik olur.
Abi beş yüz kere yazıldı ya teminatı verdik Haluk’ta söyledi İtalya basınıda ilk başta teminat verildi dedi hatta buchide sorunun napolide olduğunu söyledi sorun bu şeref yoksunu haysiyetsiz morukta işte

Alacak birisi olsaydı bizden niye alsın ki direkt bundan alır diyorum yav %10/20 yerine %100 ünü alırdı böylece ama birisi istemiyor ki şuana dek maasta vs sıkıntıdan. Herifi ciddi olarak bi biz birde hilal istiyor orayida kendisi kabul etmiyor zaten.
İstemesi absürt değil tek seferde ödemiyorsun ki 75 milyonu. Ha bu şartı kabul etmek enayilik orası ayrı konu

Galatasaray olmazsa hiç bir takıma gitmem, idmanlara da çıkmam diyen bir osimhen oyunu bozar. Ki çıkmadı da zaten Napoli ile idmana.

Galatasaray olmazsa hiç bir takıma gitmem, idmanlara da çıkmam diyen bir osimhen oyunu bozar. Ki çıkmadı da zaten Napoli ile idmana.

Abi beş yüz kere yazıldı ya teminatı verdik Haluk’ta söyledi İtalya basınıda ilk başta teminat verildi dedi hatta buchide sorunun napolide olduğunu söyledi sorun bu şeref yoksunu haysiyetsiz morukta işte
Haluk 66 ya alabiliyor galatasaray da dedi.Italyan basinindan verilmedi diyen de gördüm sadece buchi kafa karistiyor bilmiyorum süreci ben zaten anlayamadim.cikarim yapmak zor Sadece herifin istedigi sartlar da pazarligin soz konusu olmadığı izlenimine kapildim.

O değilde bizde böyle mutsuz topçu (Zaniolo, Ziyech vs.) bunlardan kurtulmak için can çekişiriz, herifler kampa gelmeyen topçuda kuruş indirim yapmıyor

Haluk 66 ya alabiliyor galatasaray da dedi.Italyan basinindan verilmedi diyen de gördüm sadece buchi kafa karistiyor bilmiyorum süreci ben zaten anlayamadim.cikarim yapmak zor Sadece herifin istedigi sartlar da pazarligin soz konusu olmadığı izlenimine kapildim.
İtalyan başını ilk etapta teminatlarla 40 milyon nakit 17.5-17.5 2 taksit verildiğini yazdı sonraki günlerde ne olduysa di marzio iti çıkardı bu muhabbeti republica diye bir hesap ta yazmıştı teminatların ulaştığını hatta aynı İtalyan medyası napolinin teminatları kabul etmediğini ödemenin 40 peşin 35 i de bu yılın sonuna kadar istediğini ve satıştan pay istediğini yazdı

Olabilir ama nereye kadar cikmayacak.Şaun bir rapor vermis ama elbet bir süresi vardir napoli parani oderim kadro da tutarim derse cektigi rest boşa düser.osinin bize istemesine bu kadar bel baglamak dogru degil bana göre.Kariyerinin en iyi kontratini alabilecegi yaşta bizim icin kariyerini yak deme hakkimiz yok.Cocukta hani ben okey dersem aliyordunuz diye bize sitem edebilir ki hakkidir da.

Liverpool, Newcastle Utd, PSG falan her an Osimhen'e girebilir gibi bi duyum mu var

O yüzden mi sürekli teklif yükseltiyoz

O değilde bizde böyle mutsuz topçu (Zaniolo, Ziyech vs.) bunlardan kurtulmak için can çekişiriz, herifler kampa gelmeyen topçuda kuruş indirim yapmıyor
O futbolcu elit bir futbolcuysa yaparsın zaten Zaniolo ve ziyechten biz gitsinde nasıl giderse gitsin modundaydık bizim taraftar profilimiz de çok sıkıntılı bu işler basitmiş gibi bu gün aldık yarın kötü olunca gitsin diyor hemen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt