- 18 Temmuz 2009
- 81.936
- 239.275
- 5.263
ŞL falan diye diye yine 15 temmuz oldu
Yine kimseyi ikna edemediler
Rezil ötesi yönetim
Yine kimseyi ikna edemediler
Rezil ötesi yönetim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barışı sağ beke atamayız atmamalıyız da ztn---------------Lemina-------------
------Sara-----------Torreira----
Yunus----------------------Sane
--------------Icardi-----------------
Barışı sağ beke bile koysak boru gibi kadromuz var,yeter ki mr 0-0 durduk yere icat çıkarmasın. Müsterih olalım aceleye gerek yok
Barışı sağ beke atamayız atmamalıyız da ztn
Çocuk kendini star görüyor
Nası göremiyozPsg adı geçti. Şunu göremiyoruz maalesef; Osimhen’in bonservisi 75 milyon avrodan daha değerli. Bir daha bu bedelde böyle bir futbolcu bulamayız. Bakalım nasıl olacak sonuç.
“mr 0-0” Okan hocayı kastediyorsan, hocayı günahım kadar sevmem amaa bu haksızlık olur. Allah var hep kazanmaya oynadı ve yeri geldi bu yüzden (bjk süper kupa finali, ŞL liginde elendiğimiz maçlar) rezil olduk. Acelemiz yok bu kadroya da itirazım da yok, ancak İcardi sakatlıktan nasıl dönecek bilmiyoruz, en azından yakın zamanda.. ve bence hiçbir takım hele hele bizim seviye bir takım Osiyi elinden hiç kaçırmak istemez. Bugün fb alabileceğini (Osi taleplerini kabul etse) bilse 100 de verir sevgi limit tanımaz der ve alır..---------------Lemina-------------
------Sara-----------Torreira----
Yunus----------------------Sane
--------------Icardi-----------------
Barışı sağ beke bile koysak boru gibi kadromuz var,yeter ki mr 0-0 durduk yere icat çıkarmasın. Müsterih olalım aceleye gerek yok
Barili olarak bu bilgiyi senin bize vermen gerekiyorbizim yöneticiler italyadamı
75i net tek seferde istiyorum der o deli yine yokuş yapar.Bu işin sonu 40 + 35 gibi
“mr 0-0” Okan hocayı kastediyorsan, hocayı günahım kadar sevmem amaa bu haksızlık olur. Allah var hep kazanmaya oynadı ve yeri geldi bu yüzden (bjk süper kupa finali, ŞL liginde elendiğimiz maçlar) rezil olduk. Acelemiz yok bu kadroya da itirazım da yok, ancak İcardi sakatlıktan nasıl dönecek bilmiyoruz, en azından yakın zamanda.. ve bence hiçbir takım hele hele bizim seviye bir takım Osiyi elinden hiç kaçırmak istemez. Bugün fb alabileceğini (Osi taleplerini kabul etse) bilse 100 de verir sevgi limit tanımaz der ve alır..
Daha sakin cevap beklerdim, sorun değil. 75 milyonu Galatasaray ödeyebilir, kolay olmaz, ama imkansız değil; bu kulübü heriflerin üzerine yapmak değildir. Sadece futbolda değil hayatın her alanında yapılan bir sözleşme varsa, o sözleşmeye herkesin uymasını beklemesi onun hakkı; evet pazarlık da yapılır, orta yol bulmaya çalılılır vs ama dürüst ve samimi olmak gerek. Osinin bonservisi bugün 100 m avrodan aşağı değil.Nası göremiyoz
Verilecek maksimum teklifi yapıp bitirebilecek en kısa zamanda istiyoz
Ne yapak yani kulübü heriflerin üstüne mi yapak Osimhen'i Cimbom formasıyla iki üç sezon daha izlemek için