Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o işler öyle olmaz genelde ama değerini kaybetmeden satabileceğimiz bi süreç yaşarız insallah. bizle olmayacağını düşündüğümüz ve aldığımız paralara okutabileceğimiz bi transfer olsun.Osimhen transferi şu an baş ağrıtabilir ama transfer gerçekleşirse 5-6 sene hiç başın ağrımayacak
5-6 sene santrafora deli paralar harcamak yok çünkü dünyanın en iyi 5 santraforundan biri en verimi yaşlarında takımında olacak
Değerini kolay kolay kaybetmeyecek, zarar etmeden kolayca satabileceğin değerde biri olması da önemli Osimhen'in.o işler öyle olmaz genelde ama değerini kaybetmeden satabileceğimiz bi süreç yaşarız insallah. bizle olmayacağını düşündüğümüz ve aldığımız paralara okutabileceğimiz bi transfer olsun.
belli olmaz o işler işte. napoliyi 30 küsür seneden sonra sampiyon yapan ekibin mimarlarından adam kadro dışı bırakıldı.Değerini kolay kolay kaybetmeyecek, zarar etmeden kolayca satabileceğin değerde biri olması da önemli Osimhen'in.
5-6 sene kalsa da, 2 sene oynayıp satılsa da her türlü mantıklı ve karlı bir transfer olur başarabilirsek.
osimhen mimar değil ki.belli olmaz o işler işte. napoliyi 30 küsür seneden sonra sampiyon yapan ekibin mimarlarından adam
Direk son sayfaya gel. Birsey oldugu yok263'ten geliyorum bismillah
30 sayfa okuma bosuna bir sey yok :d263'ten geliyorum bismillah
Yorulma hic263'ten geliyorum bismillah