Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 20.987
- 10.485
- 2.223
Yanlış transferlerin eli kulağında.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelsin gelmesine de City neden bırakıyor ? Yerine başkasını düşünüyorlarsa da pek City'e göre kaleci de kalmadı Unai Simon filan yaparlar heraldeEderson gelsin yav ayaklari cok temiz. Herif sahada bale gibi geziyor. Toou oyuna cok iyi sokuyor. Zaten bizim ligte bizim takima karsi sut orani cok dusuk. Bizim lige fazlasiyla yeter.
Son maci. Buna 9 maaş vereceğiz di mi
Fatih hoca döneminde neredeyse bu kazma herife 12 milyon euro veriyorduk scout31 tayfa yüzünden
Ben de yunus'a çok kızıyordum ama Yunus'un lafına bakılırsa ahlatçı gs'nin parasını yine bol keseden dağıtıp yunusa yüksek maaş sözü vermiş.Yunus'un iyi ve sevimli bir oyuncu olmasından bağımsız olarak geçen sene imzalasaydı eyvallah. Bu yıl Sane gelip Barış da gitmeyince Cimbombomun öz çocuğu he. Ben yemedim, yiyene de afiyet olsun.
Olur da Osimhen olmaz bu adama kalırsak sezon bitmez şu yüze bak turşu gibi.
3 tane saydın en az 13 tane kazığı da saysaydın keşkescout31 tayfa sayesinde boey marcao keremden de 50-60 arası para da kazandın
Bir kaleciyi istatistiklerle anlatmak zor olur… city oyununa bakarsak çoğu kaleci ile karşı karşıya pozisyonlar da olabilir. Yıllardır city nin as kalecisi olan, Brezilya milli takımının kalecisinden bahsediyoruz…Ederson
24/25 sezonu CL kurtarış oranı : %57
23/24 sezonu CL kurtarış oranı : %54
22/23 sezonu CL kurtarış oranı : %87
21/22 sezonu CL kurtarış oranı : %55
Bugün yazmıştım baya kötü istatistikler, ligde de öyle çok yüksek değil genelde, birçok sezonda