Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ederson gelsin yav ayaklari cok temiz. Herif sahada bale gibi geziyor. Toou oyuna cok iyi sokuyor. Zaten bizim ligte bizim takima karsi sut orani cok dusuk. Bizim lige fazlasiyla yeter.
Gelsin gelmesine de City neden bırakıyor ? Yerine başkasını düşünüyorlarsa da pek City'e göre kaleci de kalmadı Unai Simon filan yaparlar heralde

Gs muhabirlerindeki bu patavatsızlığa kim dur diyecek

0 zeka ile yorum yapmaya müdahil olmaya çalışıyorlar siz kimsiniz lan. Bilgi verin geçin dicem bilgi de yok

Geçen yıl da bunlardan bi dangalak 3e 5e bakmadan keremi satın diyodu siz kimsiniz bilader

Yunus'un iyi ve sevimli bir oyuncu olmasından bağımsız olarak geçen sene imzalasaydı eyvallah. Bu yıl Sane gelip Barış da gitmeyince Cimbombomun öz çocuğu he. Ben yemedim, yiyene de afiyet olsun.
Ben de yunus'a çok kızıyordum ama Yunus'un lafına bakılırsa ahlatçı gs'nin parasını yine bol keseden dağıtıp yunusa yüksek maaş sözü vermiş.

Olur da Osimhen olmaz bu adama kalırsak sezon bitmez şu yüze bak turşu gibi.

güncel halinin dahi -tabii tripli oynamazsa- şuan Duran ve Abraham'dan çok daha iyi futbolcu olduğu gerçeği var.Biz sadece çok daha iyisi Osimhen'i istiyoruz

Kaleci, Gündemdeki en kötüsü hangisi ise o gelcektir, hatip bakıyodu o işe. En kazık ve en kötüsü. Sonra bağırıp çağırmayın hazırlıklı olun.

Ederson

24/25 sezonu CL kurtarış oranı : %57
23/24 sezonu CL kurtarış oranı : %54
22/23 sezonu CL kurtarış oranı : %87
21/22 sezonu CL kurtarış oranı : %55

Bugün yazmıştım baya kötü istatistikler, ligde de öyle çok yüksek değil genelde, birçok sezonda
Bir kaleciyi istatistiklerle anlatmak zor olur… city oyununa bakarsak çoğu kaleci ile karşı karşıya pozisyonlar da olabilir. Yıllardır city nin as kalecisi olan, Brezilya milli takımının kalecisinden bahsediyoruz…

Gelelim maaş konusuna maaş skalasını fazla abarttık sanki… her önümüze gelene 9-10 maaş falan vermemeliyiz..

Sane için bonservis ödenmemesinden ötürü anlarım 9+3 olayını, Oshimen e de verileni anlarım. Dünyanın en iyi forvetlerinden biri ki bence en iyisi… kalan tayfa 2-5 arasında mevkisine ve kadro statüsüne göre ayarlanmalı…

Kaleci konusuna gelirsek de kim gelirse gelsin muslera gölgesinde kalacak… ilk hatasında eleştirilecek, adaptasyon sorunu yaşayacak… Günay mı yeni alınan mı arasında kalacak ilk etapta herkes

Yarın teklif yapicaz he hazır mısınız reddetmeye gibi bir diyalog gerçekleşmiş gibi görünmekte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt