Barış Toraman
Parçalı Üye
- 27 Ağustos 2018
- 3.858
- 3.422
- 698
Ederson büyük bir marka ama Sommer de çok formda zaten maliyetler 1-2 milyon az çok aynıdır yine de en büyük isteğim ter Stegen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Morata ve Icardi devam eder. Osi gelirse de Morata gider.Ederson, Ter Stegen, Sommer, Maignan hepsi çok iyi kaleciler
En düşük maliyete hangisi olacaksa o gelsin
Transfer hedeflerimizde sadece Osimhen'in muadili yok.
Kaleci işi çok gecikti aynen.Ederson ismi çok dillenmeye başladı Mehmet Ayan ilk kaynaktı sanırım ve City ile Porto'nun kalecisinin haberlerini gördüm dış basında da ne kadar doğru bilmiyorum. 1 sene kontratı var hadi diyelim City cüzi bir paraya bonservisini bırakacak Ederson demek 7 milyon maaştan 3 yıllık sözleşme demek. Ben şahsen 4-5 milyon maaş 2 yıllık Sommer'e yada 1 yıl kiralık Ter Stegen'e daha sıcak bakarım. Lakin sanki Osimhen işi sonuçlandıktan kısa sürede kaleci işi de sonuçlanacak gibi ki şimdiye olması lazımdı.
Bunlarin bir forumu var.Ceviriyle bi goz atayim dedim.Taraftarlari da biliyor osinin ne topcu oldugunu.Hatta nadir de olsa nunez vs ugrasacagimiza osiyle barisamazmiyiz diyen de var.Ama geneli cocuga nefret besliyor irkci da çok aralarinda.napolinin italya liginda 3 sene oynayamaz maddesi kendileri acisindan cok mantikli, cünkü bu baskan osimhenin dünyanin en iyi forveti oldugunu cok iyi biliyor ve hazir sampiyon olmusken önünün kesilmesini ve önümüzdeki yillarda korkusundan rakipte olmasini istemiyor!!!
osimhen bir transferden cok daha fazlasi!!!
tamam iste o yüzdende firsat transferi diyip almaya karar verdik.Bunlarin bir forumu var.Ceviriyle bi goz atayim dedim.Taraftarlari da biliyor osinin ne topcu oldugunu.Hatta nadir de olsa nunez vs ugrasacagimiza osiyle barisamazmiyiz diyen de var.Ama geneli cocuga nefret besliyor irkci da çok aralarinda.
Vallaha hepsi a+ Plus kaleciEderson, Ter Stegen, Sommer, Maignan hepsi çok iyi kaleciler
En düşük maliyete hangisi olacaksa o gelsin
Transfer hedeflerimizde sadece Osimhen'in muadili yok.
Unutmustum bunu ya , epik GTA videosu degil miydi bu