Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ederson büyük bir marka ama Sommer de çok formda zaten maliyetler 1-2 milyon az çok aynıdır yine de en büyük isteğim ter Stegen.

napolinin italya liginda 3 sene oynayamaz maddesi kendileri acisindan cok mantikli, cünkü bu baskan osimhenin dünyanin en iyi forveti oldugunu cok iyi biliyor ve hazir sampiyon olmusken önünün kesilmesini ve önümüzdeki yillarda korkusundan rakipte olmasini istemiyor!!!

osimhen bir transferden cok daha fazlasi!!!

günay'ın sahada olmasının bile toplu oyunumuzu baya etkilediği bir ortamda insan ederson ile nasıl olur merak ediyor yalnız. bu herifin uzunu da iyi bi de. sırf kısa pas işinde değil.

Ederson ismi çok dillenmeye başladı Mehmet Ayan ilk kaynaktı sanırım ve City ile Porto'nun kalecisinin haberlerini gördüm dış basında da ne kadar doğru bilmiyorum. 1 sene kontratı var hadi diyelim City cüzi bir paraya bonservisini bırakacak Ederson demek 7 milyon maaştan 3 yıllık sözleşme demek. Ben şahsen 4-5 milyon maaş 2 yıllık Sommer'e yada 1 yıl kiralık Ter Stegen'e daha sıcak bakarım. Lakin sanki Osimhen işi sonuçlandıktan kısa sürede kaleci işi de sonuçlanacak gibi ki şimdiye olması lazımdı.
Kaleci işi çok gecikti aynen.

napolinin italya liginda 3 sene oynayamaz maddesi kendileri acisindan cok mantikli, cünkü bu baskan osimhenin dünyanin en iyi forveti oldugunu cok iyi biliyor ve hazir sampiyon olmusken önünün kesilmesini ve önümüzdeki yillarda korkusundan rakipte olmasini istemiyor!!!

osimhen bir transferden cok daha fazlasi!!!
Bunlarin bir forumu var.Ceviriyle bi goz atayim dedim.Taraftarlari da biliyor osinin ne topcu oldugunu.Hatta nadir de olsa nunez vs ugrasacagimiza osiyle barisamazmiyiz diyen de var.Ama geneli cocuga nefret besliyor irkci da çok aralarinda.

gif.gif

Bunlarin bir forumu var.Ceviriyle bi goz atayim dedim.Taraftarlari da biliyor osinin ne topcu oldugunu.Hatta nadir de olsa nunez vs ugrasacagimiza osiyle barisamazmiyiz diyen de var.Ama geneli cocuga nefret besliyor irkci da çok aralarinda.
tamam iste o yüzdende firsat transferi diyip almaya karar verdik.

Ter Stegen'in sakatlık problemleri kafa karıştırıcı, ayrıca Barça seviyesi takım istediği de biliniyor. Son sene 24/25 yaklaşık 7 ay top oynamadı ciddi bir diz sakatlığı yaşadı, 23/24 bir önceki sene 3 ay top oynamamış bel sakatlığından dolayı, 20/21'de yine diz sakatlığı yaşamış ve 2,5 ay yine top oynamamış 20/21 diz ameliyatı geçirmiş ama yaz dönemine denk gelmiş 3,5 ay, 19/20 kısa bir diz sakatlığı var 20 gün kadar, 18/19 da 1 ay kadar yine diz sakatlığı var. Bu adamın dizi bozuk arkadaşlar fabrikadan yeni diz sipariş etmeli, Ederson'da ise göz problemi olmuş 23/24'de onun dışında genel yaşanabilecek sakatlıkve hastalıklar mevcut, genel performans bilgileri fena değil. Son zaman performansını pek bilemiyorum tabi.

tamam sakat stegen gelsin ya , her birinin ismi çıktığında daha kötüsünü nasıl buluyoruz anlamıyorum cidden.Sommer'e razıyım ben her türlü

40 milyon yoksa millet osimheni alacağız diye birilerini dolandırabiliyorsa demek ki insanlar katkı sağlamak istiyor.

Toplamak isteyen bir miktar parayı toplar. 40 olmaz 10 olur. 10 verecek sponsor için şekilden şekle giriyoruz.

Abi en kötü bir başit üyelik modeli geliştirirsin. O ekstra lise ve üniversite, başkanın onun bunun akrabası olmayan kontenjan var ya 50-100 ha işte onu da bu listeden sıralı şekilde çekersin.
Ben bugün üyelik başvurusu için 20 bin vereyim belki bana şans güler ve üye olurum. Bir anda hayvani sıcak parayı sokarsın kulübün içine. Üyelik sistemine de karıştırmamış bozmamış olursun.

Ne olur Galatasaray bronz üye olur ek %15 indirimli bilet forma falan imkanı tanırsın.

20 bin kullanıcıda 5 milyon dolar akar. Osi için veriyorum kardeşim diyen belki 50 bin çıkaracaksın.

Kitlelere hitap eden kurumların para üretememesi komik kusura bakmayın.

Ayrıca kusura bakmayın da 20 bin üye aidat adı altında yıllık 60 dolar veriyor. Kusura bakmayın da osururken havaya salınan metan gazının dünyaya etkisi kişi başı o kadardır. 15 liraya cam şişede kaliteli su içiyor adamlar. Meclis lokantası mı dayı üzerine para da verelim oldu olacak.
Kelle başı yıllık 20 bin veremeyecek adamın da adamlığını sorgularım. İstanbulda 2 haftalık benzin parası olm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt