- 27 Ocak 2010
- 132.110
- 97.143
- 5.488
osimhen görüşmelerinde düştüğümüz hal
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz her türlü gol atarız osimhen olmasa icardi atar o da olmasa farklı bir forvet ile atarız. Ben bildim bileli gol atmak gibi bir derdimiz çok nadir oldu.Ikiside önemli. Bu sene icin en önemli iki transfer.
40 milyon € swift yapılmış ama bankalar kapalı olduğu için Napoli’nin hesabına hafta içi geçecekmiş bilgisi geldi
Aymar'ı tanıyanınız var mı a dostlar
Osi transferindede soyisminin hakkini verdin ustat.Allah bir daha Napoli'den oyuncu transfer etmeyi nasip etmesin. Bu ne lan.
swift parası da mı bize girdi şimdi40 milyon € swift yapılmış ama bankalar kapalı olduğu için Napoli’nin hesabına hafta içi geçecekmiş bilgisi geldi
yine germişler seniSende 2 saat geriden mi geliyorsun? Onceki mesajlari okuyup gelsene niye yine atiyorsun bunu?
Yine sıktı tutmadı yaOsi transferindede soyisminin hakkini verdin ustat.
Aymar'ı tanıyanınız var mı a dostlar
Emin miyiz? Ben bu peşini ayın 22'sinden sonra ödenir olarak düşünmüştüm.40 milyon € swift yapılmış ama bankalar kapalı olduğu için Napoli’nin hesabına hafta içi geçecekmiş bilgisi geldi