Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 22.941
- 11.427
- 1.223
Bunlar böyle yazmaya başladıysa kabul edecekler demektir yoksa bunlar bu haberi girmez bunlar direkt olarak kulüpler be memleketlerden alıyorlar haberleri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana Socar'ı söylüyor gibi geldi onlarla sözleşmeyi yenilemek ve 10 milyondan 3 yıllık yeni sözleşme ile prensip anlaşması yapıldı diye haberler vardı.Bu tarz konularda haber alıyor ama çok dile getirmeyin, Koç engelliyor direkt.
seneye mi bitiyorBu aralar hep boyle ya
Muhtemelen birileri yine osimhenin sozlesmesini sormustur
Biter biter osimhen bunları sıkıştırıyor bence bu fabrizio direkt napıliden alıyor haberi ısrarlar teminat muhabbeti yapılıyor bu demektir ki pazartesi bu iş çözülecek napolide transfer yapıcak osimjeni satmayı bekliyorlar bunların hepsi satış stratejisi adam çok zeki bizimkileri maksimumuna kadar zorladı alabilcieğini alma derdinde alamıcak olduğu noktada imzayı basacakBu iş yarın bitmezse hiç bitmez bence
İzlemediğim için bir şey diyemiyorum da Avrupa dediyse Gürcistan AB’ye başlangıç seviyesinde alınınca Azerbaycan’da mı girmiş oldu yanşBana Socar'ı söylüyor gibi geldi onlarla sözleşmeyi yenilemek ve 10 milyondan 3 yıllık yeni sözleşme ile prensip anlaşması yapıldı diye haberler vardı.
Yalnız 40 milyon € peşin önerdiğimizi duyduğumdan beri kafada şu sahne oynuyor yaw
Bu uğur, erinç, tansel gibilerin zaten ne vasıfa sahip olupta senelerce kolpa sıkmasını çözemedimO değil de uğur karakullukçu yine tutturamadı. Nasıl bir herif yav, fotomaç bile daha isabetli sallıyor
Gidip sağdan soldan yarım yamalak birşeyler duyup camianın derin adamı rollenmelerine giriyorlarBu uğur, erinç, tansel gibilerin zaten ne vasıfa sahip olupta senelerce kolpa sıkmasını çözemedim
Adamların ettiği lafların %99’u yalan