Hangi Kaleciyi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    187
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Different payment terms" ne hala, Allah belanı versin Napoli...

İmzalar atılmadan o psikolojik manyağa güvenmeyin. Bir saat önce evet der bir saat sonra hayır

Banka teminat olayo kolpadır ya teminat falan tamam bence yanıt bekliyoruz

Osimhen transferi olacak

Olumsuz bir durum olsaydi abdullah kavukcu gitmezdi italya’ya kadar

Zor bir transfer oldugu icin detaylari uzun sürüyor

Ve karsi da manyak bir baskan var

Bu yüzden bizim istedigimiz sartlarda degil onlarin istedigi sartlara göre olacak bu transfer

Bizim icin olumsuz bir durum var o da bazi oyunculari satmak zorunda kalabiliriz

Veya ilkay,yan sommer,semedo gibi bonservis bedeli ödemeyecegimiz topculara yönelecegiz kisitli bütce den dolayi

Bu iş yarın bitmezse hiç bitmez bence
Biter biter osimhen bunları sıkıştırıyor bence bu fabrizio direkt napıliden alıyor haberi ısrarlar teminat muhabbeti yapılıyor bu demektir ki pazartesi bu iş çözülecek napolide transfer yapıcak osimjeni satmayı bekliyorlar bunların hepsi satış stratejisi adam çok zeki bizimkileri maksimumuna kadar zorladı alabilcieğini alma derdinde alamıcak olduğu noktada imzayı basacak

Bana Socar'ı söylüyor gibi geldi onlarla sözleşmeyi yenilemek ve 10 milyondan 3 yıllık yeni sözleşme ile prensip anlaşması yapıldı diye haberler vardı.
İzlemediğim için bir şey diyemiyorum da Avrupa dediyse Gürcistan AB’ye başlangıç seviyesinde alınınca Azerbaycan’da mı girmiş oldu yanş

Benim korkum bu herifin bizi serbest kalma maddesinin süresi bitene kadar oyalayıp 90 milyon istiyorum falan demesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt