Hangi Kaleciyi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    187
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarın imzaların atılmasını bekliyormuş. Yarın teminat mektubunu verince atarız imzayı

İnşallah gelsin artık ama.ona öyle bir karşılama olmalı ki milletin ağzı açık kalmalı.Osimhen sadece şampiyonluk hamlesi değildir osi aynı zamanda muhteşem bir pr hamlesidir.Afrikada bu kadar Galatasaray formalı insan varsa bunun nedenidir .

valla eski mesajlarıma bakan da görür kaç kere Hakan benim için osi'den daha önemli dedim.Hakan'ı hala çok seviyorum fakat şu noktada osi'yi alamazsak muazzam bir futbolcuyu kaçırmamızı geçtim aşırı mahçup hissederim kendimi.Dünya tarihinde ilk defa bir mevkiinin en iyi 2 oyuncusundan biri -Bence Kane sonrası Osimhen direkt- bize gelmek için perişan ediyor kendini ve çok seviyor bizi , o yüzden bu hikaye mutlu bitmeli

En iyi forvet Kane mi renktaş

Ne fabrizio ne di marzio, osimhen mevzusunda tier0 bu adam abi.

İkisinden de önce herşeyi yazıyor biliyor. Fabrizioda dedi zaten öncelikli kendisi daha yakından takip ediyor süreci diye.

İnşallah gelsin artık ama.ona öyle bir karşılama olmalı ki milletin ağzı açık kalmalı.Osimhen sadece şampiyonluk hamlesi değildir osi aynı zamanda muhteşem bir pr hamlesidir.Afrikada bu kadar Galatasaray formalı insan varsa bunun nedenidir .
Yaw yapalım da gecenin 1’inde 2’sinde gelmesin. Sane miydi neydi, gece getiriyorlar kimsenin hali kalmıyor. Akşam 7-8’de inecek şekilde program yapsınlar

orkun yıllık maaş 5 milyon €
3 falan kazanıyordu benfica
maaşlar cennet seviyesine geldi tr de topçular için

Yaw yapalım da gecenin 1’inde 2’sinde gelmesin. Sane miydi neydi, gece getiriyorlar kimsenin hali kalmıyor. Akşam 7-8’de inecek şekilde program yapsınlar
Aynen muhteşem bir meşale show olmalı. Diğer futbolcular bile özenmeli. Valla benim aklımda dybala roma açıklaması var ondan bile iyi olmalı renktaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt