Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen misin lan :dİsmi öneren kişiyi tahmin et?
Yarın imzaların atılmasını bekliyormuş. Yarın teminat mektubunu verince atarız imzayı
Yarın imzaların atılmasını bekliyormuş. Yarın teminat mektubunu verince atarız imzayı
valla eski mesajlarıma bakan da görür kaç kere Hakan benim için osi'den daha önemli dedim.Hakan'ı hala çok seviyorum fakat şu noktada osi'yi alamazsak muazzam bir futbolcuyu kaçırmamızı geçtim aşırı mahçup hissederim kendimi.Dünya tarihinde ilk defa bir mevkiinin en iyi 2 oyuncusundan biri -Bence Kane sonrası Osimhen direkt- bize gelmek için perişan ediyor kendini ve çok seviyor bizi , o yüzden bu hikaye mutlu bitmeli
Haluk vermeyi garanti ettik dedi. Halledemeyeceksek teklif sunmazdık herhalde.Teminat işini halledebilir miyiz?
Ek olarak konusunun ismini de kolpanın adresi yaptırmıştım.Sen misin lan :d
Yaw yapalım da gecenin 1’inde 2’sinde gelmesin. Sane miydi neydi, gece getiriyorlar kimsenin hali kalmıyor. Akşam 7-8’de inecek şekilde program yapsınlarİnşallah gelsin artık ama.ona öyle bir karşılama olmalı ki milletin ağzı açık kalmalı.Osimhen sadece şampiyonluk hamlesi değildir osi aynı zamanda muhteşem bir pr hamlesidir.Afrikada bu kadar Galatasaray formalı insan varsa bunun nedenidir .
açık ara hem de heis.Kim var başkaEn iyi forvet Kane mi renktaş
Aynen muhteşem bir meşale show olmalı. Diğer futbolcular bile özenmeli. Valla benim aklımda dybala roma açıklaması var ondan bile iyi olmalı renktaşYaw yapalım da gecenin 1’inde 2’sinde gelmesin. Sane miydi neydi, gece getiriyorlar kimsenin hali kalmıyor. Akşam 7-8’de inecek şekilde program yapsınlar