Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sokacam yine herkesi satın alma opsiyonlu kiralayacağız. Bu konuda yönetim hiç farketmiyor sanki bizim girişte ''Satınalma opsiyonlu kiralık topçular'' yazıyor
Lan kiralama limiti diye b ir şey yok mu bu sene. Kaç tanesini kiralayabileceğiz ki en az 10 oyuncu var.

kardan yüzde 20 olayını tek şartla indirir yüzde 10a bence

direkt satıştan yüzde 10 ister bu seferde

Osimhen'i alsak ve tepe tepe kullansak bir sakatlık kaza bela yaşanmadığı sürece 75 milyon €'u her türlü çıkarır zaten.

Her 2 yılda bir ortalama olarak forvet oyuncularına 15 milyon € sıkıyoruz. Osimhen bize çok rahat 5 yıl üst düzey performans sağlar.

Maaşını da kazandığımız şampiyonluklar ve CL gelirleriyle bir şekilde dengeleriz.

Risk mi büyük risk ama adı geçen isim de Osimhen yani. Onu mutlu ettiğimiz sürece 5 yıl kalsa en az 4 şampiyonluk hadi bilemedim 3 şampiyonluk banko olur.

GSC futboldan hiç anlamıyor

Ter Stegen > Ederson net şekilde

City bize Ederson'u verirse ve bonservis basıp genç birini almazsa ilk gidecekleri adam Ter Stegen olur

Ederson çok kötü bir sezon geçirdi, ondan önceki sezonu da kötüydü

En son 2022'de falan iyi oynuyodu

Ayrıca oyunumuza da bi faydası olmaz, Ederson geldi diye aniden topun kıymetini bilen, sete oturup takımları boğan bir takıma dönüşmeyeceğiz

En fazla Apo şişir olum Osimhen'e Barış'a taktiği Ederson şişir olum Osimhen'e Sane'ye gibi bir şeye dönüşür

Ter Stegen bir sene kiralık gelecek, Dünya Kupası hedefi olan sahada full fokus oynayacak bi herif ve kalecilik meziyetleri daha iyi

Ederson ise son bir kontrat arayışında ve üç yıldır mental olarak checkoutlamış bi adam, kaleciliği de daha kötü

Hele konuşulan maliyetler doğru ise Ederson çok yanlış iş olur. Bonservissiz gelse bile 6m'den fazla maaş vermek doğru olmaz bence

Geçen sene kaç gol yedik muslera yüzünden ?
Direk Muslera yüzünden istatistik üretemezsin, yaptığı yanlış degajların ardından savunmanın hücum yerleşimi pozisyonundan savunma pozisyonuna geçiş süresinin içine ettiği için(bunu şöyle açıklarız hucüm edecekken savunma yerleşimi bir anda rakip atağına dönüştüğünde savunma oyuncuları hata yapar) Muslera'nın atak başlangıç hatalarından yediğimiz goller yediğimiz gollerin en az yarısıdır, toplam yediğimiz gol kadar da rakiplerin kaçırdığı vardır saygılar.

ohh ohhh yarasın

⚽ Konyaspor'dan açıklama

Başkanımız Ömer Atiker, Fenerbahçe Başkanı Sayın Ali Koç’u ziyaret etti. Fenerbahçe’ye geçmiş dönemlerden kaynaklanan bir borcumuzu karşılıklı anlayış ve iş birliği çerçevesinde yapılandırdık. Sayın Ali Koç’a ve Yönetim Kurulu'na göstermiş oldukları anlayış ve destek için teşekkür ederiz.":tbr:

Birde goruyorum sag solda, bugun 75'e Osimhen'i alip seneye 90-100'e satariz falan diyenleri.

Adamin maasi 10 milyon euro'dan 15'e cikacak (hatta bonuslarla 20 olacak diyenler bile var) ama ayni oyuncuyu bu defa seneye almak isteyen takim bu maasin ustune de cikacak oyle mi? Herif zaten 1 kurus inmem deyip Chelsea ile anlasamadi yoksa suan EPL'de oynuyor olabilirdi.

Serbest kalma bedeli varken 75 vermeyip seneye daha fazlasini verecekler? Evet cok mantikli.

Osimhen'de her sene takim degistiren bir tipe benzemiyor, zaten suan bizi istemeseydi baska bir takima gidebilirdi.

Al Hilal kac defa kapisini caldi hepsini reddetti, hala senaryo yazmaya gerek yok biraz gercekci yaklasalim olan gelismelere.

Ayrica o degilde, biz niye bu kadar mali bir yuku olan transferin riskine giriyoruz ki madem seneye 90-100'e satmayi dusunuyoruz? Ya satamazsak??!!

Biraz mantikli olalim.
Şahsi fikrim Osimhen'i 7-8 sene oynatmaliyiz bence kendi gideyim ben demezde bizle oynamayi kendisi de kabul ettigi surece yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt