Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Az biraz yukarda :d
Mevzu kadın olunca ben

IMG_4312.webp

ohh ohhh yarasın

⚽ Konyaspor'dan açıklama

Başkanımız Ömer Atiker, Fenerbahçe Başkanı Sayın Ali Koç’u ziyaret etti. Fenerbahçe’ye geçmiş dönemlerden kaynaklanan bir borcumuzu karşılıklı anlayış ve iş birliği çerçevesinde yapılandırdık. Sayın Ali Koç’a ve Yönetim Kurulu'na göstermiş oldukları anlayış ve destek için teşekkür ederiz.":tbr:
Dün feramuza da sordum bunlar fenerden oyuncu mu aldı da borçlar var.

Aynı şekilde kara delik gibi bilinmeyen bir konu da sözleşme süresi bitip free olarak portekize giden berke için geçerli.
Portekiz kulübü ile fesih yapıp eyüpspora gelen adamın %40 fener hissesi varmış.

Olm portekiz kulübünün hissesi olması lazım değil mi yav :asd:

Benim hayalim şuydu

Maignan 12m+Morata fesih
Renato Veiga kira+zorunlu opsiyon sol stoper (2003'lü)
Tobias Vinicius kira+zorunlu opsiyon sağ bek ( 2004'lü)
bu şekilde yapmalıydık ama Ederson Akanji gibi adamlara kimse yok demez

Umut Nayir, Melih Bostan ve Kaan Akyazı transferlerinden kaynaklı Fenerbahçe’ye farklı kalemlerde borçlanmıştı.

Puhaha aynen aynen bunlardan borcu varmış. Güzel işler lan vallahi bak.

GSC futboldan hiç anlamıyor

Ter Stegen > Ederson net şekilde

City bize Ederson'u verirse ve bonservis basıp genç birini almazsa ilk gidecekleri adam Ter Stegen olur

Ederson çok kötü bir sezon geçirdi, ondan önceki sezonu da kötüydü

En son 2022'de falan iyi oynuyodu

Ayrıca oyunumuza da bi faydası olmaz, Ederson geldi diye aniden topun kıymetini bilen, sete oturup takımları boğan bir takıma dönüşmeyeceğiz

En fazla Apo şişir olum Osimhen'e Barış'a taktiği Ederson şişir olum Osimhen'e Sane'ye gibi bir şeye dönüşür

Ter Stegen bir sene kiralık gelecek, Dünya Kupası hedefi olan sahada full fokus oynayacak bi herif ve kalecilik meziyetleri daha iyi

Ederson ise son bir kontrat arayışında ve üç yıldır mental olarak checkoutlamış bi adam, kaleciliği de daha kötü

Hele konuşulan maliyetler doğru ise Ederson çok yanlış iş olur. Bonservissiz gelse bile 6m'den fazla maaş vermek doğru olmaz bence
Burada çoğu kişi Ter Stegen'in daha iyi kaleci olduğunu düşünüyordur bence ayak kalitesi haricinde. Ama sakatlık olayını görmezden gelip almak çok riskli olur. Ederson da yanlış isim. Bu maliyetlere çıkılacaksa neden Petroviç tarzı bir kaleci alınmadı diye sorarlar. Çünkü bonservis ödersen maliyeti o seviyelere geliyor. Yüksek maliyetlere çıkılacak ise bonservisi düşük maaşı yüksek olması yerine tam tersi tercih edilmeli.

Ekşide niye sanchez başlığı kafada, satıldığını söyleyenler falan var ne alaka yav

Off FM çıksa da kim var kim yok satsak

Nelsson
Cuesta
Köhn
Jelert
Frankowski
Sallai
Yusuf
Zaniolo
Morata

Şuna bak sat sat bitmiyor, şuradan bir €50m gelse tüy gibi oluruz nası hafifleriz var ya

Off FM çıksa da kim var kim yok satsak

Nelsson
Cuesta
Köhn
Jelert
Frankowski
Sallai
Yusuf
Zaniolo
Morata

Şuna bak sat sat bitmiyor, şuradan bir €50m gelse tüy gibi oluruz nası hafifleriz var ya

Nelson 300 bin euro kiralik
Cuesta yari maaşı odeyip bedava kiralik
Kohn 3.5 m euro satis
Jelert 200 bin euro kiralik(opsiyonsuz)
Frankowski 700bin euro kiralik + 5 m keyfe keder opsiyon
Sallai kalir
Yusuf bedava anadoluya kiralik
Zanyola kalir
Morata 3m vazgecis

Burada çoğu kişi Ter Stegen'in daha iyi kaleci olduğunu düşünüyordur bence ayak kalitesi haricinde. Ama sakatlık olayını görmezden gelip almak çok riskli olur. Ederson da yanlış isim. Bu maliyetlere çıkılacaksa neden Petroviç tarzı bir kaleci alınmadı diye sorarlar. Çünkü bonservis ödersen maliyeti o seviyelere geliyor. Yüksek maliyetlere çıkılacak ise bonservisi düşük maaşı yüksek olması yerine tam tersi tercih edilmeli.
Petrovic için konuşulan bonservis rakamları €29m civarı. Maaşı peyderpey bir şekilde ödeyebiliyorsun ama bonservis böyle değil, ciddi bir kısmını nakit vermen gerekiyor en kötü ihtimalle. Osimhen transferi sebebiyle nakite sıkışık olduğumuzu tahmin ediyorum. Ayrıca Petrovic vb. bir ismin maaşı da yine yıllık €3m civarında olurdu. 5 yıllık total maliyeti €45-50m civarında olacak bir kalecinin tutmama ihtimali bizim üstlenebileceğimiz bir risk değil

Ancak örnek veriyorum Sommer, Ter Stegen, Ederson vb. bir isme 2 yıllığına €20m bağlarsan hem ödemeler zamana yayılacağı için biraz daha rahat halledersin, hem taban performansı daha yüksek olur, hem de en kötü senaryoda total maliyet açısından bir sıkıntı yaşamazsın

Sakatlık meselesini ise komik buluyorum. Gözümüzün önünde Muslera örneği var. Kalecilikte oyuncular 1-2 büyük sakatlık geçirince illa müzmine bağlamıyorlar, sonuçta çok daha az efor sarf ediyorlar ve çok daha az temasa giriyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt