Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 29.933
- 22.688
- 1.388
Süper Lig trash timeda alacağı 1000 dakika + 2 CL maçı ile €30m bonservis kazanıyon hemiArda Ünyay'ı parlatmak demek, sezon içinde 1000 dakika civarı süre vermek demek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Süper Lig trash timeda alacağı 1000 dakika + 2 CL maçı ile €30m bonservis kazanıyon hemiArda Ünyay'ı parlatmak demek, sezon içinde 1000 dakika civarı süre vermek demek.
?Akanji Tr'ye düşmez.
Sane’ye taktiğimizi anlattım, anlamadı açıklaması ne zaman gelirNedense birkac gundur Okan hocamın saneyi her mac 70lerde oyundan cikarislari gözümün önüne geliyor. Ins hayal goruyorumdur.
Ter Stegen'in Barcelona'dan €40m alacağı var o yüzden yokuş yapıyorTmm rts kaleciye 8-9 maaş verelim. Türkiye liginde sampiyon olmak icin 300m euro maas dağıtalım.
Şunun üzerine gündem olmuş sosyal medyada da hem kaynak pert hem bana göre Akanji neden TR gelsin
Şunun üzerine gündem olmuş sosyal medya da da hem kaynak pert hem bana göre Akanji neden TR gelsin
Ins gelmez de cidden korkuyorum.Sane’ye taktiğimizi anlattım, anlamadı açıklaması ne zaman gelir
Şunun üzerine gündem olmuş sosyal medyada da hem kaynak pert hem bana göre Akanji neden TR gelsin
Akladigim kisim neresi yav, aksine itiraz ediyorum o tur harcamalara. Maliyet acisindan girmedide ne oldu bu isimlerde. (Ben onumuzdeki yaz icin daha az transfere ihtiyacimiz olur mantigindayim. Bu yaz icin osi sonrasi kaleci+sol stoper takviyesini tamamlarsak daha ne olsun derim)Şu girdi mantığı üzerinden transfer aklamak ne zaman bitecek yav
Girdi demek bile saçmalık 28i çöpe mi atıcan nerde var o lüks
Onu geçtim dünyada %100 başarı hiçbir yerde yok, fener %20 başarıyla transfer yapıyor.
Al beğenmedin çöpe at lüksünden çıkarsan o zaman transfere ihtiyacın azalır.
Gelirinden fazlasını da harcayamazsın.
Davamızı satma Emraaahhhh
Verir de 22 yaşındaki genç Osimhen’e verir. Bizde 2 sene oynasa 28-29 olacak. O yaştakine vermezler sanırım.Satış karından pay ise %20 makul duruyor, kabul edilebilir..
Osimhen i aldıktan sonra bizim ne bu yıl, ne de önümüzdeki yıllarda 75 milyon Euro nun üstüne satma şansımız yok zaten.. Bu topraklardaki herhangi bir futbolcuya, dünyadaki hiç bir kulüp 75 Milyon üstü para vermez..
Duruma bakilirsa pazarlik yapmiyorlar. Napoli ne derse getirip baskana sunuyorlar baskanda olur deyip geri gönderiyor bunlariBizimkiler nasil pazarlık yapıyorlarsa her gittiklerinde ana para yükseliyor.
Ben ona onumuzdeki yaz transferi sonu olarak bakiyorum.Ana olay 75 milyon ödemeyi 2025-2026 içinde tamamlanması. Napoli'nni istediği bu 40+35'i de kabul ediyorlar.