Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tmm rts kaleciye 8-9 maaş verelim. Türkiye liginde sampiyon olmak icin 300m euro maas dağıtalım.
Ter Stegen'in Barcelona'dan €40m alacağı var o yüzden yokuş yapıyor

Pandemi dönemi tüm sözleşmeleri backloadlamışlar harcama limiti vs ayağına şimdi o yüklü yıllar gelmeden topçuları dehlemek için şerefsizlik yapıyolar

Ederson'un da maaşı baya fazla. Yaklaşık €6m net maaşı var City'de, ki City el altından BAE üzerinden para verme işini çok yapıyor, sadakat ücreti menajerlik vs. ayağına yıllık geliri cidden €10m civarında olabilir

Ha bu bizim bu paraları vermemiz gerektiği anlamına gelmiyor tabii ki

Şu girdi mantığı üzerinden transfer aklamak ne zaman bitecek yav

Girdi demek bile saçmalık 28i çöpe mi atıcan nerde var o lüks

Onu geçtim dünyada %100 başarı hiçbir yerde yok, fener %20 başarıyla transfer yapıyor.

Al beğenmedin çöpe at lüksünden çıkarsan o zaman transfere ihtiyacın azalır.

Gelirinden fazlasını da harcayamazsın.
Akladigim kisim neresi yav, aksine itiraz ediyorum o tur harcamalara. Maliyet acisindan girmedide ne oldu bu isimlerde. (Ben onumuzdeki yaz icin daha az transfere ihtiyacimiz olur mantigindayim. Bu yaz icin osi sonrasi kaleci+sol stoper takviyesini tamamlarsak daha ne olsun derim)

O 3lude 2 si doue surecini yonetemeyip bitiremedigin icin monte oldu.

Cuesta da malum.

Jakobsu dahil etmedim misal. Franko adapte olsaydi onuda saymazdim, hatta basarili olsun hala isterdim kalacak olsa.

Arias - rios- doue gibi isimler (forumdaki takip edenlerin dedigine dayanarak) bugun 20-30lari gordu. Deneyelim diye bu adamlara 8-10 araligini riske edersin eyvallahta Boey parasini yokettik biz.(Gerci riosa 20 yaziyorlarsi gecen yaz)

Kaldirabiliyorsak 40+35 e ok diyelim kurtulalim olarak bakiyorum. Kurulan kadro calisirsa onumuzdeki surecta abari transfer ihtiyacimiz olmayabilir(bu yaz harcanacak kadar butceye ihtiyac olmayabilir seneye) acisindan degerlendiriyorum

Davamızı satma Emraaahhhh
fatih-terim.jpg

75 hazırsa Peşin verip alacaktık.

Şimdi 75 Peşin versek yine pay ister.

Satış karından pay ise %20 makul duruyor, kabul edilebilir..

Osimhen i aldıktan sonra bizim ne bu yıl, ne de önümüzdeki yıllarda 75 milyon Euro nun üstüne satma şansımız yok zaten.. Bu topraklardaki herhangi bir futbolcuya, dünyadaki hiç bir kulüp 75 Milyon üstü para vermez..
Verir de 22 yaşındaki genç Osimhen’e verir. Bizde 2 sene oynasa 28-29 olacak. O yaştakine vermezler sanırım.

Bizimkiler nasil pazarlık yapıyorlarsa her gittiklerinde ana para yükseliyor.
Duruma bakilirsa pazarlik yapmiyorlar. Napoli ne derse getirip baskana sunuyorlar baskanda olur deyip geri gönderiyor bunlari

Napoli de bakti bunlar her dedigimize he diyor böyle yapa yapa 75 nakiti aliiriz diye dusunuyor buyk ihtimal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt