Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ustune cok konusulurda direkt Jelert ozelinden ele aldim.

Onun bildigin ozellikle ikinci yari yapistigi,2 metre otesinden daha uzak kalmadigi herif golu atti-hayatinda o kadar ince 90a topu var mi muamma..
Zaten gol olacaktı geç olmuş oldu.Normalde o pozisyondan 5-10dk önce yememiz lazımdı.Takım 2 pas yapamıyordu sürekli ileri uzun dikiyordu hatırladıkça üzülüyorum.

Jelert de tuhaf adam ya arada mac ozetlerini izliyorum oynadigi her mac neredeyse bireysel gol yedirmis benzer sey frankowskide de var..Boyle ugursuz heriflere tahammul edemiyorum
Frankoda hadi hucum icin cikislarda efektif diyemeyizde top kontrolu, pas kalitesi vs cok sasirticiydi. Hayal kirikligim ordan biraz. Ozguven sikintisi da vardi

Frankoda hadi hucum icin cikislarda efektif diyemeyizde top kontrolu, pas kalitesi vs cok sasirticiydi. Hayal kirikligim ordan biraz. Ozguven sikintisi da vardi

Cidden cok bos adammis ne savunma var ne hucumda bir ekstrasi ..Oyle bir anlattilar ki eboue gibi bindiren Mariano gibi de klas bir herif sandim..
Bizdeki sag beklerin sanki hepsinin kotu yonunun birlesimi gibi

Zaten gol olacaktı geç olmuş oldu.Normalde o pozisyondan 5-10dk önce yememiz lazımdı.Takım 2 pas yapamıyordu sürekli ileri uzun dikiyordu hatırladıkça üzülüyorum.
Uzatmayada cok gerek yok ama hocanin o fiksturdeki extra rahatligi, o fisktur ile playoffa kalarak az kalmis kadroyla 0 efektif bir AZ turu uzerine Lig cok onemli moduna girmis olmasi beni bu seneki CL sureci icin baya endiselendiriyor.

Gecen yaptigi basin toplantisinda da hedef26 ve ligi avrupadan once konusmusru. Cok takiliyorum o detaya.

Okanda şey yok.

Tamam bu adamları aldık. Yav bu heriflerleş atsa bile örneğin ligin son 2-3 maçı falan parlat adamı.
Her adamı semazen gibi pozisyon pozisyon gezdiriyor (barış ön libero oynamadı tek) Örneğin frank denilen adam mtde sol açık denenmiş. Dene abi sana ne zararı olacak. Aynısı jelert için geçerli tam parlayacak gibi oluyor herifi bir daha göremiyoruz.
Göndereceğin adamı değersizleştirmek yerine 3-5 maçta parlatmayı denesek hiç bir oyuncudan zarar edeceğimizi zannetmiyorum.

Cuesta misal abi ön libero falan dene sen oynatmasan da başka bir takım ulan diyip herife gelebilir. Bizim gibi dönemsel oyuncu analiz eden dangalak kulüp çok.
Okan da mı yok? Barıştan sağ bek sol bek çıkaran, sallai yi beke eviren, Kaan ı bir sürü farklı mevkide oynatan, Berkan dan sol bek yaratmaya çalışan, icardi yi forvet arkasına koyup verim alan adamdan bahsediyoruz…

Cuesta özelinde konuşayım. O pas kalitesi ile orta sahaya koysa takımı komple çökertir…

Cuesta dan birşey çıkmaz…

Zenit'in Araplara kiraladığı ve geri dönen Renan bize çok iyi olabilir. Sol stoper ve kontenjanı tabi (2003).
Oyuncuyu ikna etmek kolay olacaktır zira Rusya'da yarışmacı olması zor burada CL oynama fırsatı var. Brezilya milli takımına dahi seçilmiş.

kamp videosuna bak çıldırıcam sıcaktan pestili çıkmış oyuncuların Avusturayaya gitmemek nedir ya, cidden saçmalık bu yaz hiç iyi çalışmıyor takım aşırı sakatlıklara hazır olun

3 yıldır kondisyon ve sakatlık açısından ne kadar problem yaşadık?

allah aşkına her şeyi bu kadar bilmeyelim ya

Akanji transferi olursa formasını alırım. Forvet ve 10 numaralar dışında aldığım ilk forma olur.

Bir avantaj daha Akanji Türkçe bile biliyor olabilir. Winterthur cikisli yanlış bilmiyorsam. İsviçre’nin İstanbul’u Winterthur. 😊

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt