Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
images-4.webp

Kolombiyalı gazeteciyi Sanchez takip ediyor. İnşallah bizi bırakıp Como denen dandik takıma transfer olmaz. Çok istiyorlarsa 40 versinler

Neden Ederson transferine sicak bakmiyorsun?
City'i çok izledim bu sene dışında özellikle, genelde az pozisyon verip, verdiklerini de yiyorlar. Fark yaratmasına pek denk gelmedim.

2022 DK öncesi Alissonla kapışır durumdaydı ondan sonra geriye gidip durdu.

Sırf ayağı iyi diye almıyorsak yarın kaleye gelen ilk top gol olduğunda çok sövülür.

Valla 40+35 e ok diyelim. Giren girsin. Bitsin bu is.

En azindan uzun vade de kafan rahatliyor.bunlarlada uzun sureli muhattap olmayiz.

50 olayina nerden gelindi en ufak fikrim yok.

Osimhen transferi ama buyuk ders. Yonetim adam satarken birebir heriflerin bu tavrini bokunu cikarmadan kopyalamali.
Bizim taraftar satmıyor hala diretiyor der

Osimhen işi için sanchezi satmaya calışıyorlar sanırım, var mı böyle bir ihtimal olasılık dahilinde mi ?

Ne?

Dávinson Sánchez, Como’nun önceliği ve oyuncuyla İtalyan kulübü arasında sözleşme şartları konusunda zaten bir anlaşma var! Ancak sorun #Galatasaray#Galatasaray, oyuncunun satışını zorlaştırıyor ve şu anda sözleşme yenileme konusunda da ilerleme kaydedilmedi.[via
@PSierraR
]
Makas kesmiyor. Sözleşme uzatacaksak 6-7 de bize atın diyor menajeri işte.

ulan her sene başı cacık gibi kadroyla lige başlamayı nasıl becerebiliyoruz gerçekten hayret ediyorum artık ya

antep maçına şöyle çıkarsak şaşırmayız heralde

günay
sallai sanchez abdül eren
tor lemina sara
yunus a.kutucu barış

yunus iyileşir mi tam olarak oda muamma da işte bakalım

Her onune gelene 8-10 veririm dersen menajerler de boyle oynarlar. 2 ay once 3-4e uzatirdin simdi 6ya uzatirlar artik.

Toreyra icin de haberler çıkması yakındır.

Takımda ne olursa olsun satılmaması gereken oyuncular
Davinson
Torreira
Barış

bunları satarsan şampiyonluğu satarsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt