Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Barış-osimhen-sane
İlkay-torreira
Lemina
Jakobs-laporte-akanji-mingueza
Ederson
İlkay-torreira
Lemina
Jakobs-laporte-akanji-mingueza
Ederson
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her oyuncu satılık degildir ki ahb , sanchez takımın omurgasında olan ve stoper osimhen olan bir adam.30-35 az mı yaw, ha yönetime biraz güvensem dert etmem de evet yönetim gidip cuesta vari oyunculara çar cur eder
Davi’nin sözleşmesini uzatmasak da olur 2028e kadar topçumuz. Çok da mutlu boş yapmayın konuda.
Ha Hatip yüzünden kulübe küserse bir şey diyemem. Yunus’un aylardır linç edilmesinin sebebi de Hatipin medyaya sızdırdığı kolpalar.
Kimse sevmiyor ama hala devam ediyor Hatip.
30-35'e iyi bir yönetim olsa dahi Davinson kalibresinde, karakterinde oyuncu bulmak zor. Herif o kadar sakin, soğukkanlı ki zor şeyleri bile çok normalmiş gibi sunuyor bize. O kaliteyi yakalamak için deneme yanılma ile kaç 30 harcarız kim bilir. Herifin kendisine has bir karakteri, duruşu var. Rudiger gibi, Maldini gibi farklı özgün stile sahip futbolculardan.30-35 az mı yaw, ha yönetime biraz güvensem dert etmem de evet yönetim gidip cuesta vari oyunculara çar cur eder
1 senede ağzımıza etti iş bilmezSözleşme görüşmelerini Hatip yapmamalı, derhal bu işe son verilmeli.
Yeter bu adamın kulübe sokup durduğu
bu teklifler bize mi geliyor