Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barış-osimhen-sane
İlkay-torreira
Lemina
Jakobs-laporte-akanji-mingueza
Ederson​

Davi’nin sözleşmesini uzatmasak da olur 2028e kadar topçumuz. Çok da mutlu boş yapmayın konuda.

Ha Hatip yüzünden kulübe küserse bir şey diyemem. Yunus’un aylardır linç edilmesinin sebebi de Hatipin medyaya sızdırdığı kolpalar.

Kimse sevmiyor ama hala devam ediyor Hatip.

buchi laba reis gs muhaberlerine ders veriyo kucakta zıplatıyo kdmn vasıfsızları

1752763455107.webp

Geçen gün de yazmıştım; Her negatif habere hemen kulübü de hocasını da yönetimini de satıyoruz ama en ufak olumlu haberde de bu kolpacı, bu bilmem ne diye yine kulübe saydrıyoruz, her şekilde sürekli bir negatifliğin içinde kalıyoruz. Bu cidden komik ve sinir bozucu.

Şu an yerli yabancı medyada Galatasaray popüler ve sosyal medyada güzel etkileşim getiriyor. Bu nedenle anında her habere yükselmeden önce mantık süzgecinden geçirmemiz daha sağlıklı olacak. Bu kafayla gidersek bu transfer dönemi bitmek bilmez. Biraz rahatlayın arkadaşlar, kim ne derse desin tarihi bir transfer döneminin içindeyiz. Tadını çıkartın

Davi’nin sözleşmesini uzatmasak da olur 2028e kadar topçumuz. Çok da mutlu boş yapmayın konuda.

Ha Hatip yüzünden kulübe küserse bir şey diyemem. Yunus’un aylardır linç edilmesinin sebebi de Hatipin medyaya sızdırdığı kolpalar.

Kimse sevmiyor ama hala devam ediyor Hatip.

yüzüne niye istifa etmiyorsun abi diyince de niye edeyim diyor enteresan bir ağabeyimiz

30-35 az mı yaw, ha yönetime biraz güvensem dert etmem de evet yönetim gidip cuesta vari oyunculara çar cur eder
30-35'e iyi bir yönetim olsa dahi Davinson kalibresinde, karakterinde oyuncu bulmak zor. Herif o kadar sakin, soğukkanlı ki zor şeyleri bile çok normalmiş gibi sunuyor bize. O kaliteyi yakalamak için deneme yanılma ile kaç 30 harcarız kim bilir. Herifin kendisine has bir karakteri, duruşu var. Rudiger gibi, Maldini gibi farklı özgün stile sahip futbolculardan.

O haberin anlamı şu daha sezon bitmeden 2029'a kadar olan kontrat ile anlaşıldı haberleri çıkmıştı Davinson ile ama yeni sezon başlıyor ve resmi imza yok hala haliyle menajeri de bu haberi çıkararak diyor ki ne oldu bizim sözleşme? Anlaştığın zaman neden imzalamazsın ki zaten arkadaş her işin sorun olur mu baktın olmuyor bu görevden istifa edersin yapabileceğin bir konuya geçersin zorlamanın mantığı ne.

Sanchez’in zam istemesini normal karsilarim acikcasi

Önüne gelen zam’li sözlesme’yi kapti

Maas bütcesi asla dengeli degil

Sampiyon olan takimin oyunculari da yapilan transferlerden sonra daha fazlasini istiyor

Burda yönetim’in kontrolü elden birakmamasi lazim

Maas bütcesini karsilamak icin sponsorluk anlasmalari sart ve gelirler artmali

Akanji haberlerine şaşırdım. City istemiyor muymuş? Ben sanki City defansındaki iyilerden diye düşünüyordum Akanji'yi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt