Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osimhen ile günah dolu 1 gece demekBir 10 gün önce falan Ester derdim bu soruya da artık Osimhen.
EsterPp'deki kim?
Bildiği transferler, görüşmeler vs oldu üstad. Bos biri degilBu Turan harbi ergenin biri sanırım. Öyle çok ciddi kaynağı vs olduğunu asla sanmıyorum.
hayır mallarin network anlayisi o kadar cılız ki , adamla arkadas olup bilgi akisi bile saglayamiyorlarbuchi laba reis gs muhaberlerine ders veriyo kucakta zıplatıyo kdmn vasıfsızları
Her şeyi yazıyor illa tutuyor bir şeyler yawBildiği transferler, görüşmeler vs oldu üstad. Bos biri degil

elmas kaçakçılığı en sevdiğimdenTuransports: "Daha önce Icardi'yi İstanbul'a getiren uçak şuan uçuş yapıyor. Rotasını anlayamadım ama Nijerya'ya gidiyor gibi. Başka bir iş içinde olabilir."
![]()
Live Flight Tracker - Real-Time Flight Tracker Map | Flightradar24
The world’s most popular flight tracker. Track planes in real-time on our flight tracker map and get up-to-date flight status & airport information.www.flightradar24.com