Bektaş Arslan
10 Numara!
- 14 Ocak 2010
- 11.374
- 2.258
- 2.278
Ne karşı teklifi sunmuş napoli ya daha bişeyler istememişlerdir umarım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
blöf uyguluyoruzUçak Nijerya açısından uzaklaştıkça uzaklaşıyor.
Fas ne bileyim senegal falan rotası.
Adamlar günlerdir ayni noktada bence.Sartlari belli bunlari karsilayin alin gidin diyorlar.Ya o sartlari karsilayamiyoruz.Yada osinin bizi istemesini kullanip isi uzatarak bazi detaylari kendi lehimize cevirmeye calisiyoruz.Bence mevzu bundan ibaretOlm bu arada Osi'yi satmak için Napoli mi teklif yapıyor ben mi yanlış anlıyorum, bu ne biçim transfer lan
cuesta mı abdülkerim mi?
Napoli’nin yeni teklifindeki ilave talebine ulaştım
Karı
Değişen şöyle bir şey var artık garanti, teminat vb. gibi laflar yok. Aslında şu an tek konu var biz 17.5 milyonu 2027'de Napoli bu parayı da 2026 içinde istiyor. Eğer yanlış anlamıyorsak ve tek sorun buysa aslında ciddi derecede yakınlaşmışız gibi ama bu da en kritik ve zor madde.Olm bir şey değişmemiş ki, her şey olduğu gibi aynı.
Osi bekliyor, Napoli şartlarını sunuyor, biz de düşünüyoruz, sonra teklif sunuyoruz Napoli düşünüyor. Osi yine bekliyor vs
![]()
Konu oraya kalsa idi Kavukçu gidip son işleri hallederrdi yaw hala daha bir çok konu var gibiDeğişen şöyle bir şey var artık garanti, teminat vb. gibi laflar yok. Aslında şu an tek konu var biz 17.5 milyonu 2027'de Napoli bu parayı da 2026 içinde istiyor. Eğer yanlış anlamıyorsak ve tek sorun buysa aslında ciddi derecede yakınlaşmışız gibi ama bu da en kritik ve zor madde.
Aha başlıyoruz. Teklifi iletmişiz ve karar kısa sürede verilecekmiş.