Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.012
- 36.521
- 3.798
Transfer sonuçlanacaksa bile yarın olur bu. Ondan sonrası zaten evrak işleri.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doue transferi de böyleydi. Resmiyete dökülmeden sevinmeyelim. Yönetime güvenmiyorum. Osi zaten Solo il Gala demese rüyamızda göremezdik buraları ahbBu iş buradan dönmez artık kaleci istiyorum.
Soyleki:Kardan pay ile satıştan pay çok büyük fark. Kardan paya döner o iş.
Orada Cenker ve Hatipson vardı burada Gardi var.Doue transferi de böyleydi. Resmiyete dökülmeden sevinmeyelim. Yönetime güvenmiyorum. Osi zaten Solo il Gala demese rüyamızda göremezdik buraları ahb

Fark şurada ortaya çıkıyor sen 75'e sattın kardan paysa para vermeyeceğiz. Satıştan paysa 7.5 milyon euro vereceğiz.Soyleki:
Mesela 100 diye bakiyor herkes degil mi satis icin , *kadikoy bogasi yuz yap yuz*
Kar payi %20 deniyor, 25 kar olsa: 5 M euro
Diyelim satistan %10: 10 M euro
Max fark bu cikar . Ama tabiiki kabul edilmemeli oyle bir duzen, herkes kaziklar sonra seni.
Yeter artık hadi
lazım değilsin yörü gitEmrah tüm twitteri copy paste e baslamis ben kaçar
bct hala italya da mıSafa Eski Acik mi?
BCT nin kankitosu degil mi Safa.
Birbirimizi kudurturken aldığımız keyf çok iyi değil milazım değilsin yörü git
Olumlu gelsin2026 içinde olması lazım orada çeviri hataları oluyor. Çünkü peşin 40 milyon +35'i 2026 içinde tek senede ödenmesini istiyordu Napoli. Muhtemelen Haziran ayında ilk taksit ve 2026'nın son çeyreğinde 2. taksit ödenir gibi olabilir.