Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.378
- 43.171
- 3.748
Samiyenhaber tier 4 falan olur bu transfer donemi sonunda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yasaklı kaynak mı da kimin yazdığını söylemiyorsun?Hala anlaşma yok uzlaşamamışız işte
Pazartesiye kadar süre tanışmışlar bize.
Payda kar değilmiş, satıştanmış direkt
Yine aynı yerdeyiz yani
Dostum bu çeyrek finalAkanji gelir
Sanchez kalır
Osimhen gelir ve kaldığı yerden devam ederse
Çok değişik şeyler izleyebiliriz.
Bu güne kadar her şampiyonlukta olan şeyler bunlar. Bir de seçim yılı.Lig başlıyor, takım kaç gündür yeni sezon için antrenman yapıyor, yönetim hala şampiyonluk kutlaması peşinde.
sen karşılık vermion o biraz hoş değil. kum torbasına vurur gibi hissediyorumBirbirimizi kudurturken aldığımız keyf çok iyi değil mi
Boey yaṣlimi?Genc birini bulalım aynı isimlere gitmeyelim
Benim tahminim Fb ikisini de alacak. Skriniar ve Asensio transferini taraftarlarına daha iyi şekilde satma işi bunlar biraz. Tabi bu tamamen benim uydurduğum bir şey de olabilir.

2 ayı geçti şampiyon olalı. Her şampiyonlukta olan şey diye normalleştirmeye gerek yok. Geçen sezon da diyar diyar kupayı gezdiriyorlardı.Bu güne kadar her şampiyonlukta olan şeyler bunlar. Bir de seçim yılı.
Haber kaynağın tek bir kişi olursa böyle olur.Samiyenhaber tier 4 falan olur bu transfer donemi sonunda
CdsYasaklı kaynak mı da kimin yazdığını söylemiyorsun?
Cunt ABD’de de az da olsa kullanılıyor. Ama çok az kullanılmasının sebebi cunt kelimesinin uk’ye oranla çok daha fazla aşağılayıcı olması.Yuru be translate ,amerikandan gitmemis.
En kiskandigim argo kelime olabilir ingilizlerde