Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dostlar bitmiş bir iş olsa Sco Kavukçu italya ya gidiyor diye haber yapardı.

Bu 3 isimden biri olacak diyorlar. Genç olan olacaksa zorunlu satın alma ile olacak. Ederson'u nasıl alırız bilmiyorum ama City ödeme süresinde sıkıntı çıkarmaz gibi. Sommer'in bonservissiz çıkma ihtimali varsa ki ben bunda da emin değilim o olur gibi geliyor sanki.

Bu 3 isimden biri olacak diyorlar. Genç olan olacaksa zorunlu satın alma ile olacak. Ederson'u nasıl alırız bilmiyorum ama City ödeme süresinde sıkıntı çıkarmaz gibi. Sommer'in bonservissiz çıkma ihtimali varsa ki ben bunda da emin değilim o olur gibi geliyor sanki.

Lammens muthis yetenek, Courtouis in regen hali

ulan 100 lerce sözde Galatasaray muhabiri var haluk ve bejeke muhabiri dışında bir tanesi haber girmiyor:Bu kadar kötü mü bunlar Allah cezalarını vermesin ya

kac dakika kaldi
kac dakika kaldi

IMG_8380.webp

Bize düşenlere bak BCT-ANK vs. Muhabir konusunda harbiden en zayıfı biziz. Sosyal medya da samiyenhaber var idi o da bu dönem trash.

En ufak kaynağı belirsiz olumsuz haber de yangının kralını yapıp Osimhen zaten gelmezdi de bilmem neydi de diyenler.Olumlu haber düşünce sevinmemize izin vermeden metanet çağrısı yapıyor.Cok tuhaf...

Yönetim kutlama yapıyo bu gece bişi çıkmaz belki yarın ama şundan eminim iş biterse cumartesiden önce getirmezler daha fazla karşılama olması için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt