Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanchez zaten gitmiyordu kaldı derkenP4 Otopark Cace: Osimhen tamam, Sanchez kaldı. Mesaj gelmiş şimdi gelen kaynak çok önemli bir kaynak dedi.
show kısmı ne ben anlamadım adam söylemiş işte olumsuz falanda birşey dememiş inşallah alacağızda demiş.Ben bazılarının burada bilinçli bir şekilde negatif kastığını bazılarının ise andrapozda olduklarından negatif kastığını düşünüyorum
Almışlar belli, protokol falan bir şey imzalamışlar ki böyle konuşabiliyorlar. Formaliteler yarına yetişirse "Here We Go" gelirBen de bütçemin iki katı ev araba vs için teklif yapayım, alabileceğimi herkese gösterdim diyeyim. Sonuç? Alırsam show yaparım, alamazsam?
Vay arkadaş, kimler yönetiyor kulübü.
Onunla ilgili bir şey demedi. Bu Kavukçu'nun açıklamasını okurken telefonuna mesaj geldi. Ben normalde böyle haberlere girmem ama çok önemli birinden geldi haber dedi ve Osimhen tamam, Sanchez de kalıyor sözleşmesi yakında uzatılır dedi.kaleci nediyo bekirfield
Umarım ondan bu kadar rahattırlarAlmışlar belli, protokol falan bir şey imzalamışlar ki böyle konuşabiliyorlar. Formaliteler yarına yetişirse "Here We Go" gelir
Taraftar kafayı yiyecek haftalardır, çıkıp alabilecek bütçemiz olduğunu herkese gösterdik dersen neyi yarıştırıyorsun yaw derim. Alalım da tarihe ismini Osimheni alan yönetici olarak kazı 
show kısmı ne ben anlamadım adam söylemiş işte olumsuz falanda birşey dememiş inşallah alacağızda demiş.Ben bazılarının burada bilinçli bir şekilde negatif kastığını bazılarının ise andrapozda olduklarından negatif kastığını düşünüyorum
herkes istediği gibi düşünmek ve -kurallar çerçevesinde- yazmakta özgürdür tabi.Negatif kasılan durum nedir hocam? Abdullah beyin açıklamasını eleştirmek, transferin bu aşamasında zararlı olabileceğini düşünmek negatiflik olarak mı görülüyor? Yorumu beğenmedim, doğal olarak eleştiride bulundum.
Kavukçu’dan daha güvenilir olması önemli bir done değil gibi sanki
Bu transfer bugün ya da yarın biter. Hayırlı olsun
Türk kulübü olsa dediğin doğru da adam zaten osimheni gözden çıkarmış kadro planlamasınıda yapmış transfererinide yapıyor o yüzden o alacağı paraya bakar eğer ikna olmuşsa dur abdullah kavukçu şunu demiş bir 5 10 daha yapıştıraım diye düşünmez benceKavukçu erken konuşmuş biraz, imzalar atılmadan Napolispor'un başkanı ruh hastası, görürse bunları aklına birşey gelir onu ekletir falan.
Sözleşme işi tamam olarak dedi.Sanchez zaten gitmiyordu kaldı derken