Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
show kısmı ne ben anlamadım adam söylemiş işte olumsuz falanda birşey dememiş inşallah alacağızda demiş.Ben bazılarının burada bilinçli bir şekilde negatif kastığını bazılarının ise andrapozda olduklarından negatif kastığını düşünüyorum

galatasarayın sosyal medyada yer alan taraftarlarının bir kısmı için açık konuşuyorum osimhenin alınmması ve yönetimin başarısız olunması, osimhenin alınması ve galatasarayın iyi kadro kurmasından daha fazla bir tatmin sebebi

istedikleri bekledikleri tek şey yönetime çıkacak bir anın bir olayın çıkması ve oradan başka isimlerin kullanılarak popülizm yapılması

yönetim eleştirisinin de suyu çıktı

hiç kimse kusura bakmasın sane ve osimheni eğer 20 temmuza bitirirlerse bu seiyede bir transfer harakatının galatasaray tarihinde eşi yok

eleştirileri yine yapalım da herşey bu kadar siyah beyaz değil

Kavukçu erken konuşmuş biraz, imzalar atılmadan sıkıntılı bir açıklama gibi geldi bana. Napolispor'un başkanı ruh hastası, görürse bunları aklına birşey gelir onu ekletir falan.

Ben de bütçemin iki katı ev araba vs için teklif yapayım, alabileceğimi herkese gösterdim diyeyim. Sonuç? Alırsam show yaparım, alamazsam?

Vay arkadaş, kimler yönetiyor kulübü.
Almışlar belli, protokol falan bir şey imzalamışlar ki böyle konuşabiliyorlar. Formaliteler yarına yetişirse "Here We Go" gelir

Muhasıp Aşil Tendonu yoktu sanırım

Almışlar belli, protokol falan bir şey imzalamışlar ki böyle konuşabiliyorlar. Formaliteler yarına yetişirse "Here We Go" gelir
Umarım ondan bu kadar rahattırlar :asd: Taraftar kafayı yiyecek haftalardır, çıkıp alabilecek bütçemiz olduğunu herkese gösterdik dersen neyi yarıştırıyorsun yaw derim. Alalım da tarihe ismini Osimheni alan yönetici olarak kazı :asd:

show kısmı ne ben anlamadım adam söylemiş işte olumsuz falanda birşey dememiş inşallah alacağızda demiş.Ben bazılarının burada bilinçli bir şekilde negatif kastığını bazılarının ise andrapozda olduklarından negatif kastığını düşünüyorum

yauv pozitif düşünecek halmi bıraktılar akın allah aşkına
20 temmuz oldu 1 tane transfer yaptılar

ne kaleci ne stoper ne sağbek ne osimhen hiçbirşey yok

birbirlerine düşmüşler o onun ayağını kaydırmaya çaşışıyor o onun

yalan gırla

bir tane bıyıklı var tüm muhabirleri yemeğe çıkarıp kendine bağlıyor gardiye filan sallatıyor futbolda tek yetkili olmak için

floryayı peşkeş çektilet

6 sydır bankalar birliğinden çıkacaklar sözde

bir antreman sahayı bile zarzor yaptırıyorlar onun bile havasını atıyorlar

köylü köylü sonradan görme cahilce konuşmalar

hiçbirşey iyi değil işte

Negatif kasılan durum nedir hocam? Abdullah beyin açıklamasını eleştirmek, transferin bu aşamasında zararlı olabileceğini düşünmek negatiflik olarak mı görülüyor? Yorumu beğenmedim, doğal olarak eleştiride bulundum.
herkes istediği gibi düşünmek ve -kurallar çerçevesinde- yazmakta özgürdür tabi.

ancak bu kadar hassas ve yıpratıcı geçen bir süreçte, olay olumlu anlamda belli bir noktaya gelmişken, buraya gelip bu keyfe limon sıkma işi de çok hoş değil. evet kurallara uygun, doğal, ama sevimsiz.

ben de sevmedim kavukçu'nun açıklamalarını ama bununla ilgili 27 kere falan yazınca öehh yeterr bee oluyor insan. (senin için demiyorum).

Kavukçu erken konuşmuş biraz, imzalar atılmadan Napolispor'un başkanı ruh hastası, görürse bunları aklına birşey gelir onu ekletir falan.
Türk kulübü olsa dediğin doğru da adam zaten osimheni gözden çıkarmış kadro planlamasınıda yapmış transfererinide yapıyor o yüzden o alacağı paraya bakar eğer ikna olmuşsa dur abdullah kavukçu şunu demiş bir 5 10 daha yapıştıraım diye düşünmez bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt