- 27 Ocak 2010
- 132.111
- 97.150
- 5.488
kerem demirbay transferi ile eş değerOrkuna niye dünya yıldızı muamelesi yapılıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kerem demirbay transferi ile eş değerOrkuna niye dünya yıldızı muamelesi yapılıyor
İkinci E.B hikayesi mi, bilemem. Kerem güzel işler yaptı bizde. İlla Türkiye diye ısrar eder biz teklif yapmazsak ne olur meçhul tabiiKerem de mutsuzmuş benfica'da şikeciler %99 zorlayacaktır bakalım gitme karaktersizliği gösterecek mi
Sakinliğimizi muhafaza edelim
Osimhen 'i aldıktan sonra yönetim transferi bitirdik derse şaşırmam.
Belki iyi gününe denk geliriz, istisna oluruz abi![]()
Kağıt üzerinde sadeceelde 5 topcu sag bek oynuyabiliyor
Ne taraftar ister ne şuan kadroda ona yer var. Gittiği sene kanat yoktu şimdi gırla.İkinci E.B hikayesi mi, bilemem. Kerem güzel işler yaptı bizde. İlla Türkiye diye ısrar eder biz teklif yapmazsak ne olur meçhul tabii
çok net ya
krallığını ilan eder kulupde
öyle bir pozisyonda ki şuan orkun>bjk
1 lafıyla hocada yer futbolcuda yer başkanda yer
tam komedi![]()
İkinci E.B hikayesi mi, bilemem. Kerem güzel işler yaptı bizde. İlla Türkiye diye ısrar eder biz teklif yapmazsak ne olur meçhul tabii
Sallaiyin oynamasini istiyon demi?elde 5 topcu sag bek oynuyabiliyor
İkinci E.B hikayesi mi, bilemem. Kerem güzel işler yaptı bizde. İlla Türkiye diye ısrar eder biz teklif yapmazsak ne olur meçhul tabii
Alakası yok dostum.kerem demirbay transferi ile eş değer
Benfica işini bilen bir kulüp. Önce sorun çözüldü problem yok deyip üstünü kapattılar sonra 2 oyuncuyu da zarar etmeden göndermenin peşine düştüler.Kerem de mutsuzmuş benfica'da şikeciler %99 zorlayacaktır bakalım gitme karaktersizliği gösterecek mi
kerem demirbay transferi ile eş değer
herif italyanın en büyük pezosuymuş bu arada biraz araştırdım
biraz gaylikde var sanırım
bu adam kolay kolay bırakmaz
Ustat sende birşeyler var gibiSakinliğimizi muhafaza edelim