Hangi Kaleciyi Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    187
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir ptesiyi en son ilk arabamı alırken bu kadar heyecanla beklemiştim

yarın da olmazsa mertens'den başlayıp denzel üstadın equalizer 3 filmine kadar saydıracağım

benfica daha türk topçusu almaz bir 20 sene en az

Osimhen'i transfer edebilmenin bazı bedelleri olacak tabii ki.

Osimhen sonrası 2 tane kiralık oyuncu gelir, ya da 1 kiralık bir free oyuncuyla kapatırız sezonu.

Ayrıca transfer gerçekleştiği takdirde 2 hafta içerisinde Galatasaray Store'un resmen tükenmesi lazım. Maddi durumu en yerinde olmayan taraftarın bile "hiç yoktan iyidir" diyerek bileklik mileklik bir şeyler alması gerekiyor. Maddi gücü olanın da gidip bi tane kıytırıktan ucuza tişört falan değil, gidecek gerekirse ailesindeki herkese forma alacak, eşine dostuna hediye olarak alıp dağatacak vs.

açılım sürecine fbyide aldılar

chobani mobani boşuna olmadı

fbyi ittifakın içine alacaklar

keremde o ittifakın parçası
ben şu alman milli takımında ki pkklıyıda alacaklarını düşünüyorum
Kerem bir gün eninde sonunda fener forması giyecek ben gram Galatasaraylı olduğunu hissetmiyorum keremin çok işkilkenşyorum

Maradona, Aimar hakkında para verip izleyeceğim tek futbolcu demişti zamanında.
Aimar Valencia dönemi çok iyiydi ama Arjantililerin oyuncu abartmasi var biraz o dönem bence Aimar dan çok daha üst seviye oyuncular vardı Arjantinli olarak bile bence Riquelme felan bence daha iyiydi

1 aydır hakan sisteme uyar mı gerek var mı lemina var o var bu var sara var diyoruz son 3 yıl 2 kez CL de final yapmış adamı abartısız taraftarın yarısı istemiyor , Aradaki vizyon farkını buradan anlayın işte adamlar orkun a iniesta muamelesi yapıyor.. Bunlara 3 yılda 120 puan fark attık daha fazlasını hakediyorlar..

Pablo Aimar, benim için Juninho'yla beraber Hagi'den sonra 10 numaranın tanımıdır ya. Muazzam bir topçuydu.

sane - icardi - zaniolo - osimhen’e karşı orkun ile falan mücadele edebileceklerini sanıyorlar yav tam komedi
Ne güzel işte lehimize bir durum. Daha 1 hafta önce çok favoriyiz biraz rakiplerin gaza gelmesi lazım diyordum. Geliyorlar kıvama ufaktan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt