M.Saim Yılmaz
Parçalı Üye
- 6 Aralık 2018
- 3.246
- 2.556
- 648
Maradona, Aimar hakkında para verip izleyeceğim tek futbolcu demişti zamanında.Valencianin en sevdiğim kadrosu Mendieta li kadrosuydu bence.Aimar da çok iyiydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maradona, Aimar hakkında para verip izleyeceğim tek futbolcu demişti zamanında.Valencianin en sevdiğim kadrosu Mendieta li kadrosuydu bence.Aimar da çok iyiydi
U Üzücü haberKerem fbde oynamam demis.
osimhenin geldigini ögrenmiş gibiUstat sende birşeyler var gibi
benfica daha türk topçusu almaz bir 20 sene en az
Kerem bir gün eninde sonunda fener forması giyecek ben gram Galatasaraylı olduğunu hissetmiyorum keremin çok işkilkenşyorumaçılım sürecine fbyide aldılar
chobani mobani boşuna olmadı
fbyi ittifakın içine alacaklar
keremde o ittifakın parçası
ben şu alman milli takımında ki pkklıyıda alacaklarını düşünüyorum
Aimar Valencia dönemi çok iyiydi ama Arjantililerin oyuncu abartmasi var biraz o dönem bence Aimar dan çok daha üst seviye oyuncular vardı Arjantinli olarak bile bence Riquelme felan bence daha iyiydiMaradona, Aimar hakkında para verip izleyeceğim tek futbolcu demişti zamanında.
Ne güzel işte lehimize bir durum. Daha 1 hafta önce çok favoriyiz biraz rakiplerin gaza gelmesi lazım diyordum. Geliyorlar kıvama ufaktan.sane - icardi - zaniolo - osimhen’e karşı orkun ile falan mücadele edebileceklerini sanıyorlar yav tam komedi
Troll takilmaktan sıkılmadın mi reisBu gece hareketlilik olur mu?